Site icon TLIFE

Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγη: Αυτά είναι τα αξεσουάρ μαλλιών που φορούν τα it girls και θα δεις παντού τους επόμενους μήνες

Η εβδομάδα μόδας για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 στην Κοπεγχάγη ξεκίνησε και το street style είναι για άλλη μια φορά εντυπωσιακό. Πρόκειται άλλωστε για τα Scandi Girls που έχουν τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο να αντιλαμβάνονται και υιοθετούν τις τάσεις. Κι αν πιστεύεις ότι αυτό αφορά μόνο στα outfits, κάνεις λάθος. Και τα beauty look τους είναι απίθανα. 

Μπορεί να μην βλέπουμε εξεζητημένα χτενίσματα, αγαπούν όμως πολύ τα αξεσουάρ και στη συνέχεια θα δεις εκείνα που ξεχώρισα. 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Λουλούδι μεν ναι αλλά φορεμένο με ρετρό τρόπο. Τα bob μαλλιά είναι sleek με χωρίστρα στο πλάι και μικρές τούφες στο μέτωπο και τα πλάγια να χαρίζουν μια vintage πινελιά. Το υφασμάτινο λουλούδι είναι matchy με το παντελόνι και τα γάντια καθώς επίσης και με το υπέροχο top. 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Pins πολλά και τέλεια. Η χωρίστρα είναι στη μέση, τα μαλλιά πολύ μακριά και στολισμένα με τα κλασικά μεταλλικά αξεσουάρ που καλύπτουν όλο σχεδόν το “στεφάνι”. 

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Το Scrunchie συνεχίζει να είναι τάση και στερεώνει το low bun. Πρακτικό αλλά και cool το 90’s αξεσουάρ παραμένει στην πρώτη θέση των trends. 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Φιόγκος μεγάλος, ριγέ και πολύ μακρύς. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η SJP αλλά casual και στην ανεπιτήδευτη χαμηλή αλογοουρά. 

© 2024 tlife.gr