Γιατί αυτό το gadget είναι η καλύτερη beauty επένδυση που θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι!

Επιτέλους καλοκαίρι! Μετά από μια μεγάλη περίοδο που μείναμε σπίτι αυτό το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη να ξεδώσουμε, να ταξιδέψουμε, να κάνουμε εκδρομές, να συναντήσουμε φίλους και να πειραματιστούμε περισσότερο από ποτέ άλλοτε με την εμφάνισή μας! Γιατί; Για πολλούς λόγους! Αρχικά, γιατί περάσαμε μια μεγάλη περίοδο εγκλεισμού όπου είχαμε αφήσει το makeup και το hair styling στην άκρη, έπειτα γιατί οι αλλαγές και οι πειραματισμοί μας ανανεώνουν και, τέλος, γιατί έχουμε όλα τα μέσα για να πετύχουμε όποια αλλαγή κι αν θέλουμε!

H L’Oréal Professionnel Paris και το Steampod 3.0 ή, αλλιώς, το απόλυτο gadget που πρέπει όλες να αποκτήσουμε φέτος το καλοκαίρι, θα μας δώσει υπέροχα μαλλιά είτε στις βόλτες μας εντός πόλης είτε στο νησί! Μάλιστα, το  Steampod 3.0 είναι τόσο εύκολο να το χρησιμοποιήσεις, ώστε σε ελάχιστο χρόνο μπορείς να πετύχεις το χτένισμα που θες! Συμπέρασμα: απόλαυσε τις βουτιές σου στη θάλασσα και τα αγαπημένα σου water sports και όταν επιστρέψεις σπίτι άφησε το απόλυτο gadget του καλοκαιριού να αναλάβει δράση!

Steampod 3.0 από την L’Oréal Professionnel Paris: το gadget που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου!

Πρόκειται την 3η γενιά του αρχικού πατενταρισμένου επαγγελματικού εργαλείου styling με ατμό, που θα αγαπήσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες χάρη στο νέο design και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Το Steampod 3.0 ξεχωρίζει με το νέο πιο ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό του, που κάνει το styling των μαλλιών πανεύκολο! Με περιστρεφόμενο καλώδιο που περιστρέφεται 360°, το εργαλείο αυτό προσφέρει εξαιρετική ευελιξία διευκολύνοντας τη δημιουργία κυματισμών. Επιπλέον, το ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά πολύ εύχρηστο και ιδανικό ακόμα και για ταξίδια, ενώ η απόδοσή του είναι καλύτερη από ποτέ: 

-2x πιο γρήγορο*

-2x πιο λείο αποτέλεσμα*

-78% λιγότερη ευαισθητοποίηση των μαλλιών**

-Βέλτιστη προστασία της τρίχας*

-Περισσότερη πειθαρχία και μαλλιά με φυσική κίνηση

-Ασύγκριτη λάμψη

*Δοκιμή με όργανα έναντι κοινού ισιωτικού εργαλείου

**Δοκιμή με όργανα έναντι κοινού ισιωτικού εργαλείου μετά από 15 εφαρμογές

 

Με το Steampod 3.0 μπορείς να πετύχεις όποιο look επιθυμείς!

Από την έξυπνη ρύθμιση της θερμοκρασίας μέχρι την ενσωματωμένη αποσπώμενη χτένα, αυτά που κάνουν το Steampod 3.0 ξεχωριστό είναι πολλά, ωστόσο αυτό που θα σε εντυπωσιάσει περισσότερο είναι ότι με το gadget αυτό της L’Oréal Professionnel μπορείς να πετύχεις όποιο look θέλεις και φυσικά να επιλέξεις κάποιο ανάμεσα από εκείνα τα look που προτείνουν οι ειδικοί! Σου παραθέτουμε κάποια από αυτά ώστε να έχεις την τέλεια εικόνα και να δεις όλα όσα μπορεί να κάνει το Steampod 3.0 ή, αλλιώς, το επόμενό σου beauty απόκτημα!

Πώς να χρησιμοποιήσεις το Steampod 3.0

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη! Για βέλτιστο αποτέλεσμα, εφάρμοσε πρώτα την ειδική κρέμα λείανσης SteamPod σε νωπά μαλλιά, στη συνέχεια στέγνωσε με το πιστολάκι, και έπειτα ίσιωσε τα μαλλιά σου περνώντας αργά με το SteamPod ανά τμήματα: όσο μικρότερα τα τμήματα, τόσο πιο ακριβές θα είναι το αποτέλεσμα. Μετακίνησε αργά το ισιωτικό πάνω από κάθε τούφα, από τη ρίζα ως την άκρη (τα βέλη πάνω στη συσκευή να δείχνουν προς τις άκρες των μαλλιών). Έτσι, θα περάσεις κάθε τούφα μόνο μία φορά!

Πάτησε play στο βίντεο παρακάτω και απόκτησε τα μαλλιά των ονείρων σου χάρη στο Steampod 3.0!

 

Αναζήτησε το Steampod 3.0 σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην επίσημη σελίδα του Steampod 3.0 εδώ αλλά και στο Facebook

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164