Η βαφή που χαρίζει ζωντανό χρώμα, θρέψη, ενυδάτωση, προστασία και απόλυτη κάλυψη των λευκών

Βαμμένα μαλλιά: Ένα τεράστιο beauty κεφάλαιο που επανέρχεται στο προσκήνιο, κάθε φορά που η ρίζα κάνει την εμφάνισή της. Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που βάφουν μόνες τα μαλλιά τους, σε καταλαβαίνω. Είμαι μία από αυτές.  

Κι αν πάλι, τα τελευταία χρόνια έχεις δοκιμάσει κάθε προϊόν που υπάρχει στα ράφια των super markets,  beauty καταστημάτων ή φαρμακείων, σε καταλαβαίνω για άλλη μια φορά. Και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σου αποκαλύψω ότι εδώ και χρόνια έχω καταλήξει στην KORRES Argan Oil Advanced Colorant. Αναρωτιέσαι τους λόγους; Θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως.  

Ξεκινώ από τις απαιτήσεις που έχω από τη βαφή μου: 100% κάλυψη των λευκών.  Ζωντανό χρώμα που διαρκεί μέχρι την επόμενη εφαρμογή. Ευκολία στη χρήση.  Απαλότητα, ενυδάτωση, λάμψη και θρέψη. Απουσία της αμμωνίας και ιδανικά eco friendly συσκευασία.

 

Οι  βαφές  KORRES Argan Oil Advanced Colorant καλύπτουν όλες τις ανάγκες μου συν μία ακόμη: Η διαφορά είναι ορατή αμέσως μετά το λούσιμο και κάθε φορά που παρατηρώ τα μαλλιά μου, πλησιάζοντας όσο πιο κοντά μπορώ στον καθρέφτη, δείχνουν υγιή και ανανεωμένα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

  • Το μυστικό της απόλυτης κάλυψης των λευκών κρύβεται στην Τεχνολογία Pigment-Lock όπου οι μικροχρωστικές (μικρά μόρια χρωστικών) καταφέρνουν να διεισδύουν στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας, κλειδώνοντας το χρώμα χωρίς να προκαλούν φθορά στον ευαίσθητο φλοιό της. Μπορείς, λοιπόν, να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία όσο συχνά χρειάζεται χωρίς να ανησυχείς, μιας και –σε βάθος χρόνου– τα μαλλιά σου, εκτός από το τέλειο χρώμα που θα έχουν, θα είναι υγιή και προστατευμένα.

 

  • Για την πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα ευθύνεται το έλαιο Argan και η φυτική κερατίνη που περιέχουν στη σύνθεσή τους οι βαφές  KORRES Argan Oil Advanced Colorant. Το έλαιο argan, πλούσιο σε λιπαρά οξέα και φυσικές τοκοφερόλες, είναι επίσης γνωστό για το υπέροχο άρωμα, την ανάλαφρη υφή του αλλά και τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες.  Η φυτική κερατίνη περιέχει αμινοξέα χαμηλού μοριακού βάρους από σιτάρι, σόγια και καλαμπόκι. Εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας επανορθώνοντας και αναπληρώνοντας τη δομή της. Στην ουσία, λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας, χαρίζοντας υγιή όψη κάθε φορά που βάφεις τα μαλλιά σου.
  • Το εκχύλισμα βρώμης, πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία, δημιουργεί  ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα που αυξάνει την αντοχή και την ελαστικότητά της.  
  • Από τη σύνθεση της βαφής λείπει η αμμωνία, τα parabens, οι σιλικόνες, το mineral oil και το PPD. Οι συνθετικές ενώσεις, δηλαδή, που προκαλούν ζημιά στο δέρμα και το περιβάλλον. Στη θέση της αμμωνίας βρίσκονται ήπιοι αλκαλικοί παράγοντες που δεν προκαλούν ερεθισμούς.

 

  • Κι αν αναρωτιέσαι πόσο μεγάλη είναι η χρωματική γκάμα των βαφών, αυτό είναι μια μικρή έκπληξη, μιας και ανάμεσα στις 34 αποχρώσεις θα βρεις εκείνη που σου ταιριάζει, από το platinum blonde και το φυσικό καστανό μέχρι το καθαρό κόκκινο και το χάλκινο. 

Και κάτι τελευταίο: Η ρευστή και σε μορφή τζελ υφή της KORRES Argan Oil Advanced Colorant είναι πανεύκολη στην εφαρμογή, ακόμη και για εσένα που βάφεις για πρώτη φορά τα μαλλιά. 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164