Μακραίνουν οι αφέλειες; Αυτά είναι τα stylish χτενίσματα που θα σε σώσουν

Το περασμένο φθινόπωρο έκοψες τα μαλλιά σου σε αφέλειες και τώρα ήρθε εκείνη η άβολη περίοδος που μακραίνουν και δεν μπορείς να τις τιθασεύσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι. Τα αγαπημένα it girls έχουν το ίδιο ακριβώς μικρό πρόβλημα που διαχειρίζονται υπέροχα. Αυτό σημαίνει ότι υιοθετούν απίθανα haistyles χρησιμοποιώντας αξεσουάρ ή τα κατάλληλα προϊόντα styling δημιουργώντας wet look ιδανικά για τις μακριές αφέλειες. 

 Στη συνέχεια θα δεις 5 προτάσεις που θα σε σώσουν. 

@fermillan

Κορδέλα: Είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να συγκρατήσεις στις αφέλειες προς τα πίσω και στη θέση τους. Επιλέγεις την κλασική, ελαστική μαύρη κορδέλα που λατρεύουν celebrities και super models. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις ενώ είναι ένα αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις.

@taylor_hill

Ακόμη κι αν έχεις κοντά μαλλιά όπως η Taylor Hill μπορείς να τολμήσεις την κορδέλα που αναβαθμίζει το minimal look με τον ωραιότερο τρόπο.  

@stylesprinter

 

Μεταλλικά Clips: Ε ναι. Είναι ο παραδοσιακός τρόπος για να τιθασεύσεις τις αφέλειες που μακραίνουν. Μια χωρίστρα στη μέση και 4 μεγάλα μεταλλικά clips αρκούν για να χαρίσεις την τέλεια πινελιά στα μαλλιά. Δύο σε κάθε πλευρά. Μπορείς να τα τοποθετήσεις αν αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα αλλά και αν τα μαζέψεις σε ένα χαμηλό bun.  

@iamhearte

Φιόγκοι. Μικροσκοπικοί και χαριτωμένοι. Η χωρίστρα είναι στη μέση και οι μπροστινές τούφες συγκρατούνται με μικρά αξεσουάρ σε μορφή φιόγκου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσα θέλεις ανάλογα με το μήκος των μαλλιών. Είναι ιδανικά για το bob 

@alexachung

Sleek με βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Ένα sculpture hair look που είδαμε στα fashion shows και το λατρέψαμε. Θα χρειαστείς gel για δυνατό κράτημα και spray φιξαρίσματος και λάμψης. Απλώνεις μια γερή δόση σε όλα την επιφάνεια. Κάνεις μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και χτενίζεις τα μαλλιά με μια λεπτή χτένα. Το τελευταίο βήμα ανήκει στο spray. 

@oliviapalermo

Wet updo, ανεπιτήδευτο και με απαλό όγκο στην κορυφή. Η Olivia Palermo είναι το απόλυτο inspo με το συγκεκριμένο hairstyle. Είναι κατάλληλο τόσο για το πρωί στο γραφείο όσο και την πιο επίσημη, βραδινή εμφάνιση. Αρκεί να απλώσεις σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών gel φορμαρίσματος ή styling cream και να “δουλέψεις” τα μαλλιά με τα χέρια και φορά προς τα πίσω. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164