Site icon TLIFE

Οι 5 αποχρώσεις στα μαλλιά που προτείνουν οι experts το φετινό καλοκαίρι και έχουν ήδη υιοθετήσει celebrities και it girls

Στις αρχές του καλοκαιριού και λίγο πριν τις πρώτες εξορμήσεις στα αγαπημένα σου νησιά θέλεις μια ανανέωση στα μαλλιά που θα αναβαθμίσει το beauty look και θα σου φτιάξει την διάθεση. Κι αν δεν έχεις σκοπό να τα κόψεις, ένα νέο χρώμα είναι τέλεια ιδέα. Celebrities και it girls το έχουν ήδη τολμήσει και κάποιες κάνοντας δραματικές αλλαγές. Η Rihanna για παράδειγμα πριν από δύο ημέρες εμφανίστηκε στο Παρίσι με ένα υπέροχο, σκούρο καστανό χρώμα που μπορείς να δεις εδώ

Η θεωρία που θέλει να ανοίγεις το χρώμα το καλοκαίρι θεωρείται πλέον ξεπερασμένη και οι haircolortists προτείνουν να λειτουργείς ενστικτωδώς και ανάλογα με τη διάθεση σου. Πάντα όμως χρειάζεσαι τη συμβουλή τους αλλά και το κατάλληλο inspo που δίνουν πάντα οι αγαπημένες μας διασημότητες και beauty icons. 

Στη συνέχεια θα δεις τις 5 αποχρώσεις που είναι οι μεγαλύτερες τάσεις τόσο του καλοκαιριού όσο και της επόμενης σεζόν. Εσύ απλά θα κλείσεις το ραντεβού με τον κομμωτή σου. 

Reuters

Butter blonde: Η Elle Fanning έχει υιοθετήσει μία από τις πιο γοητευτικές και θηλυκές, ξανθές αποχρώσεις. Ταιριάζει υπέροχα στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και τις γυναίκες με καστανά ή πράσινα μάτια. Αν είσαι ήδη ξανθιά και θέλεις μια νέα απόχρωση, η συγκεκριμένη είναι ιδανική για το καλοκαίρι.΄

@kimkardashian

Icy Blonde: Άλλη μία φορά, η Kim Kardashian, τολμά να βάψει τα μαλλιά της στην ανατρεπτική απόχρωση. Με μία όμως διαφορά: Η ρίζα είναι σκούρα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς μακραίνουν τα μαλλιά σου. Όσο πιο έντονη η αντίθεση τόσο το καλύτερο. 

@brycescarlett

Chocolate Glaze: Μια υπέροχη σοκολατί απόχρωση με super λαμπερό εφέ είναι η τελευταία επιλογή της Kaia Gerber. Πρόκειται για ένα “πλούσιο” χρώμα με liquid εφέ που λατρεύουν και προτείνουν οι experts. 

@elliebamber

Lived-in Copper: Τις τελευταίες σεζόν οι κόκκινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους με το “cherry cola” και το “cowgirl copper” να είναι στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων. Και τώρα, έρχεται ένα ακόμη copper να προστεθεί στη λίστα. Πρόκειται για το πιο ζωντανό και “πλούσιο” χάλκινο που θα λατρέψεις. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζεις πριν το αποφασίσεις είναι ότι θα χρειαστεί να το προσέχεις πολύ για να μην ξεθωριάζει μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Θα το πετύχεις με τα προϊόντα περιποίησης που θα σου προτείνει ο haircolorist. 

@patidubroff

Dream Girl Blonde: Παιχνιδιάρικο και φωτεινό είναι το ξανθό που πετυχαίνει ο experts δημιουργώντας highlights σε διαφορετικές αποχρώσεις όπως “ξανθό πεύκο” και “λευκό αμύγδαλο”. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τους κατάλληλους για κάθε επιδερμίδα τόνους ώστε να να την κολακεύει και να την αναδεικνύει. 

© 2024 tlife.gr