Site icon TLIFE

Σταμάτα να αναρωτιέσαι – Η Sara Jessica Parker ξέρει τι λείπει από τα καλοκαιρινά σου χτενίσματα

Τα λουλούδια! Αυτό είναι που λείπει από τα καλοκαιρινά σου χτενίσματα. Να σε προλάβω, πριν βγεις έξω και αρχίσεις να μαζεύεις λουλούδια: Καλύτερα να προτιμήσεις τα flower hair clips. Όπως ακριβώς έκανε η Sara Jessica Parker. Ή μήπως να πω καλύτερα, η Carrie Bradshaw; Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε την Sarah Jessica Parker στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος είναι γνωστός, αφού αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη τα γυρίσματα του νέου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «And Just Like That…».

Η Carrie Bradshaw λοιπόν περπατά με τον -αγαπημένο μου – Aidan Shaw στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας έναν total black σύνολο. Εξαιρετικά κομψό το outfit της. Το hairlook της, ωστόσο, ήταν εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας, χάρη στα εντυπωσιακά, κρεμ λουλούδια που κοσμούσαν τα πλούσια, μακριά, ανεπιτήδευτα wavy μαλλιά της.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να δημιουργήσεις τα πιο cool χτενίσματα του καλοκαιριού, χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσεις πολύ χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη σου, είναι να τοποθετήσεις floral hair clips στα μαλλιά σου. Θα σου λύσουν τα χέρια, αφού δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δεξιοτεχνία για να τα τοποθετήσεις σωστά στο κεφάλι σου ενώ αν αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη μπορείς να δημιουργήσεις πολλές και διαφορετικές εκδοχές.

Φωτογραφίες: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

© 2024 tlife.gr