Site icon TLIFE

Τα 10 αγαπημένα αντηλιακά έλαια μαλλιών της beauty editor

Η αντηλιακή προστασία δεν περιορίζεται σε πρόσωπο και το σώμα. Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται εξίσου από την ηλιακή ακτινοβολία, τη θάλασσα και το νερό της πισίνας. Η ξηρότητα και η θαμπάδα είναι τα δύο πρώτα “συμπτώματα” και ακολουθούν το φριζάρισμα και το σπάσιμο. Αυτό σημαίνει ότι επιβάλλεται ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών να τα φροντίζεις σχολαστικά χρησιμοποιώντας το κατάλληλο αντηλιακό μαλλιών. 

Κι αν θέλεις τη γνώμη μου, ένα έλαιο μαλλιών που προστατεύει την τρίχα από την ακτινοβολία, ενυδατώνει και ταυτόχρονα απαλύνει και χαρίζει λάμψη, είναι το προϊόν που πρέπει να έχει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 10 αγαπημένα μου. 

Kerastase Soleil Huile Sirene: Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε από Έλαιο Babasu ενυδατώνει τα μαλλιά σε βάθος, απορροφάται εύκολα και χαρίζει ανάλαφρους κυματισμούς με λαμπερό φινίρισμα. Παράλληλα έχει υπέροχο άρωμα από γιασεμί και ηλιόλουστη τουμπερόζα. 

Furterer Solaire Sun Ritual Protective Summer Oil KPF50+:  Με δείκτη προστασίας κερατίνης KPF50+ προστατεύει την τρίχα σε βάθος προσφέροντας ταυτόχρονα θρέψη και λάμψη.

Collistar Protective Oil Spray:  Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και ενυδατώνει τα μαλλιά μετά την έκθεση στον ήλιο χαρίζοντας απαλότητα και λείανση.

Nuxe Sun Moisturizing Protective Milky Oil for Hair: Ένα διφασικό λάδι-γαλάκτωμα μαλλιών σε μορφή mist που προστατεύει και επανορθώνει την τρίχα από την ακτινοβολία, το αλάτι και το χλώριο. Έχει μιας υπέροχη εσάνς ε νότες από γλυκό πορτοκάλι, λουλούδι τιάρε και βανίλια. 

Lorvenn Argan Oil Sun Protection: Με ενισχυμένα αντηλιακά φίλτρα στη σύνθεση του, εξωτικά έλαια argan και Monoi de Tahiti και αντιοξειδωτικές βιταμίνες E και F που προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο και τον αέρα. 

Apivita Bee Sun Safe Ενυδατικό Λάδι Μαλλιών για Προστασία με Αντηλιακά Φίλτρα:  Αφήνει τα μαλλιά απαλά αρωματισμένα και λαμπερά. Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και διατηρεί το χρώμα των μαλλιών χάρη στο συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και έλαια ηλίανθου, αβησσυνίας, σταφυλιού, ελιάς και jojoba.  

Rituals Hair Oil: Μαλακώνει άμεσα και χαρίζει λάμψη ενώ απαλύνει το φριζάρισμα χάρη σε ένα μείγμα από ενυδατικά και θρεπτικά έλαια, όπως αργκάν και tsubaki. Τιθασεύει τα μαλλιά και τα προστατεύει από το σπάσιμο που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο, χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει. 

Klorane Protection Sun Exposed Hair: Με Monoi και Tamanu που προσφέρουν τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική προστασία στην τρίχα από τον ήλιο, την άμμο, το αλάτι και το χλώριο. Θρέφει σε βάθος, ενυδατώνει και χαρίζει ελαστικότητα στην τρίχα. 

 

Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil: Έλαιο που μειώνει το φριζάρισμα και τις φύτρες αφήνοντας τα μαλλιά λεία και λαμπερά. Χάρη στα φίλτρα UVA/UVB που περιέχει προστατεύει τα μαλλιά από την αφυδάτωση που προκαλεί από η έκθεση στον ήλιο. Είναι ιδανικό για ξηρά έως πολύ ξηρά μαλλιά.

 

Hair Rituel by Sisley Hair Protective Fluid: Η σύνθεση περιέχει δύο φίλτρα για βέλτιστη προστασία από τις UVA και UVB ακτίνες. Προστατεύει το χρώμα των φυσικών, βαμμένων και γκρίζων μαλλιών αφήνοντας ένα τέλειο άρωμα με νότες ξύλου και εσπεριδοειδών από λουίζα, λεμόνι, άνθους ροδακινιάς και amber.

© 2024 tlife.gr