Τα 5 hair trends που θα γίνουν viral το φετινό καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ, η θερμοκρασία αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει κι αν έχεις μακριά ή πολύ μακριά μαλλιά θέλεις επειγόντως να τα μαζέψεις ψηλά. Πίστεψε με σε καταλαβαίνω. Παράλληλα όμως τόσο τις καθημερινές στο γραφείο όσο και στις βραδινές σου εμφανίσεις επιβάλλεται να δείχνουν τέλεια ακόμη κι αν τα έχεις φτιάξει μόνη σου στο σπίτι. 

Οι celebrity hairstylists έχουν ήδη δημιουργήσει 5 χτενίσματα που έχουν γίνει viral και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα δεις στη συνέχεια και να αντιγράψεις σήμερα κιόλας εκείνο που σου ταιριάζει. Οι πλεξούδες έχουν την τιμητική τους, το 90’s αξεσουάρ που αγαπούν πολύ τα super models ταιριάζει ακόμη και στο κόκκινο χαλί κι αν επιμένεις να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα θα χρειαστεί ελάχιστο styling. 

Instagram: @dimitrishair

Sleek ψηλή αλογοουρά: Παραμένει ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα των it girls και influencers κι εκείνο που θα σε σώσει αν δεν έχεις προλάβει να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. Θα χρειαστεί να ισιώσεις τα μαλλιά σου, να δημιουργήσεις την τέλεια sleek κορυφή και να τα πιάσεις σφιχτά με έλα λαστιχάκι. Στη συνέχεια παίρνεις μια τούφα, την στριφογυρίζεις στη βάση της αλογοουράς χρησιμοποιείς ένα τσιμπιδάκι στο πίσω μέρος. Απλώνεις μικρή ποσότητα ελαίου στις άκρες και είσαι έτοιμη.  

Instagram: @carodaur

Χαμηλή πλεξούδα: Κομψή, απλή και τέλεια για όλες τις περιστάσεις. Το φετινό καλοκαίρι είναι χαμηλή και minimal. H χωρίστρα στη μέση την αναβαθμίζει και χαρίζει στο look μια 70’s πινελιά. 

Instagram: @jennifer_yepez

French look: Κι αν πάλι τα μαλλιά σου είναι μεσαίου μήκους και θέλεις να τα αφήσεις ελεύθερα δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιήσεις συσκευές θερμότητας για να δημιουργήσεις στημένες μπούκλες ή κυματισμούς. Ακολουθείς το παράδειγμα των Γαλλίδων που θέλουν τα μαλλιά τους ανεπιτήδευτα και φυσικά. Μικρή ποσότητα αφρού μετά το λούσιμο ή κρέμα φορμαρίσματος θα χαρίσει το απαραίτητο “σπάσιμο” που είναι γοητευτικά απλό. 

Instagram: @dimitrishair

Claw clip: Η Gigi Hadid τόλμησε να μαζέψει τα μαλλιά της με το εμβληματικό αξεσουάρ σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις στις Κάννες. Υπεύθυνος για το updo είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος κα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις τη νέα σου καλοκαιρινή συλλογή με claw clips.

Instagram: @dimitrishair

Coachella hair look: Με ανέμελη και παιχνιδιάρικη διάθεση οι Γαλλικές πλεξούδες στο πλάι είναι ιδανικές τόσο για την πόλη όσο και για τις διακοπές. Όσο κι αν φυσάει στο νησί τα μαλλιά σου δεν θα σε ενοχλήσουν ενώ ταυτόχρονα θα έχεις ένα από τα πιο stylish looks ever. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164