Τα πιο εύκολα updos που μπορείς να δημιουργήσεις μέσα σε λίγα λεπτά την επόμενη των Χριστουγέννων

Την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων είναι πολύ πιθανό να έχουν χαλαρώσει οι μπούκλες σου ή το τέλειο ίσιωμα να αποτελεί παρελθόν. Μη σκας. Ακόμη κι αν είσαι καλεσμένη σε ένα ακόμη dinner ή το party της κολλητής σου μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε ένα υπέροχο και πανεύκολο updo. Celebrities και it girls μας έχουν δώσει άπειρες εμπνεύσεις με τα hairstyles που έχουν υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό. 

Θα χρειαστείς μία απλή, μαύρη κορδέλα, μερικά κλασικά pins, έναν φιόγκο ή απλά ένα λαστιχάκι. Στη συνέχεια το μόνο που θα χρειαστεί είναι να δεις τα hair looks και να αποφασίσεις ποιο είναι εκείνο που σου ταιριάζει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Owen Gould (@owengould)

Pins: Τα παραδοσιακά μαύρα “τσιμπιδάκια” όχι μόνο θα σε σώσουν αλλά θα σε βοηθήσουν να στολίσεις με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το sleek low bun. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Wood (@cwoodhair)

Κυματιστή αλογοουρά: Κομψή και πάντα μια καλή ιδέα. Αφού μαζέψεις σφιχτά τα μαλλιά σου χώρισε τα σε 3-4 τμήματα και δούλεψε τα με το σίδερο για μπούκλες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir)

Grunge updo: Ο προσωπικός hairstylist της Kristen Stewart, Adir Abergel, θεωρείται ο βασιλιάς του ανεπιτήδευτου look. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση μάζεψε “άτακτα” τα μαλλιά της σε έναν απλό κότσο αφήνοντας ελεύθερες τις τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@halleybrisker)

Κορδέλα: Ακόμη κι αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε bob μπορείς να δημιουργήσεις μια μικροσκοπική πλεξούδα και να τη στερεώσεις με μαύρη, βελούδινη κορδέλα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@halleybrisker)

Καρφίτσα: Το είδαμε στο show του οίκου Chanel και πρόκειται για μία από τις ωραιότερες και πιο κομψές ιδέες. Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα απλό χαμηλό κότσο και στόλισε τον με την αγαπημένη σου καρφίτσα κατά προτίμηση σε σχήμα λουλουδιού. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164