Site icon TLIFE

Τα πιο κομψά χτενίσματα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Είναι η περίοδος των γάμων κι αν δεν ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας σίγουρα είσαι καλεσμένη. Αυτό σημαίνει ότι έχεις ήδη αποφασίσει τι θα φορέσεις αλλά όσον αφορά στα μαλλιά διχάζεσαι. Κι εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω τις καλύτερες ιδέες. Όποιο κι αν είναι το μήκος, το χρώμα ή ο τύπος των μαλλιών σου, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις στη συνέχεια το ιδανικό hairstyle. 

Celebrities και it girls, τον τελευταίο καιρό στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί υιοθέτησαν τα ωραιότερα, πιο κομψά, ανεπιτήδευτα αλλά και minimal hairstyles που θα σε εμπνεύσουν. Ο φιόγκος, για παράδειγμα,  βρίσκεται στην κορυφή των trends και αναβαθμίζει ακόμη και τα πιο απλά χτενίσματα. Δες στη συνέχεια τα ωραιότερα: 

Half up με κυματισμούς. Η Riley Keough σου δείχνει τον τρόπο με τον μαύρο φιόγκο να βρίσκεται στην κορυφή χαρίζοντας το απόλυτο twist σε ένα κλασικό χτένισμα.  

@dimitrishair

Αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε κοντό bob ο Δημήτρης Γιαννέτος αποκαλύπτει τον πιο απλό και ανέξοδο τρόπο αν του χαρίσεις την πιο χαριτωμένη πινελιά. Κάνεις χωρίστρα στην άκρη, που είναι μεγάλη τάση το φετινό καλοκαίρι, και τη στερεώνεις με ένα απλό τσιμπιδάκι. 

@emmachenartistry

Mob wife: Γνωρίζεις ότι είναι η τάση που έγινε viral στις αρχές της χρονιάς και συνεχίζει. Αν έχεις μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά χαρίζεις έξτρα όγκο τόσο στην κορυφή όσο και στα μήκη υιοθετώντας το πιο θηλυκό hair look της χρονιάς. 

@leletny

Ο φιόγκος ταιριάζει και στο french bob. Μαζεύεις τα μαλλιά σε ένα χαλαρό half up, αφήνεις μερικές τούφες ελεύθερες στο πρόσωπο αλλά και τα πλαϊνά και τοποθετείς το φιόγκο στο σημείο που τα πιάνεις, πίσω στο κέντρο. 

@gregoryrussellhair

Η Anya Taylor-Joy σε κάθε της εμφάνιση γίνεται inspo, ειδικά για τις γυναίκες που έχουν πολύ μακριά μαλλιά. Το συγκεκριμένο hair look της είναι απλό και μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου σε ελάχιστα λεπτά. Μια αλογοουρά και ένα headband. Μαζεύεις τα μαλλιά, τα στερεώνεις με ένα λαστιχάκι, στριφογυρνάς μια τούφα για να το καλύψεις και τέλος φοράς ένα κλασικό, μαύρο headband. 

@leletny

Μεταλλικά αξεσουάρ σε σχήμα λουλουδιού στολίζουν το minimal low bun της Millie Bobby Brown και πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό τόσο για νύφες όσο για καλεσμένες ή κουμπάρες. 

@lacyredway

Braided updo: Είναι το τέλειο χτένισμα για ημέρες με πολύ ζέστη. Μαζεύεις σφιχτά τα μαλλιά σου χτενίζοντας με φορά προς τα πίσω. Τα στερεώνεις σε μια αλογοουρά, τα πλέκεις και στερεώνεις την πλεξούδα με μικρά pins. 

 

@brycescarlett 

Γάμος σε νησί: Θα χρειαστείς το αγαπημένο σου μεταξωτό μαντήλι που θα δέσεις στην minimal αλογοουρά σου. Καλό είναι να είναι matchy με το φόρεμα σου. 

@ursulastephen

Πλεξούδα με λευκό φιόγκο: Το viral hair look της Zendaya δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα ωραιότερα. 

@anisasojka

Bubble pontail μεν αλλά με τέλεια αξεσουάρ με πέρλες που την αναβαθμίζουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. 

© 2024 tlife.gr