Site icon TLIFE

Τα πιο stylish χτενίσματα για τις ημέρες που έχει καύσωνα

Ποιος είπε ότι τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι εξωφρενικά υψηλή, απλά μαζεύεις τα μαλλιά ψηλά σε ένα messy bun; Τα it girls έχουν τέλειες ιδέες ώστε να είσαι stylish με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο που ταιριάζει στο καλοκαίρι.

Τόσο αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές όσο κι αν τις ονειρεύεσαι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή στο γραφείο οφείλεις να έχεις το ωραιότερο χτένισμα χωρίς ίχνος υπερβολής. Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστείς ένα αξεσουάρ που είμαι σίγουρη ότι έχεις. 

Στη συνέχεια θα δεις 6 αγαπημένα μου hairstyles που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου σε λίγα λεπτά. 

@mainasuarezz

Sleek, χαμηλή πλεξούδα μεν αλλά με την πιο σοφιστικέ πινελιά. Θα χρειαστείς μια κορδέλα ή ένα κομμάτι δαντέλα για να την καλύψεις αφήνοντας την άκρη ελεύθερη. Η χωρίστρα στη μέση αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το minimal look.  

@lglora

Ένα low bun είναι πάντα καλή ιδέα. Η χωρίστρα είναι και πάλι στη μέση και τα μαλλιά είναι απαλά και λαμπερά. Μην ξεχάσεις να απλώσεις μικρή ποσότητα ελαίου που χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη. 

@laraaceliaa

Girlie και υπέροχες είναι οι δύο πλεξούδες στο πλάι. Τα μεταλλικά pins είναι εκείνα που κάνουν τη διαφορά.  

@brit_harvey

Claw clip σε σχήμα λουλουδιού: Είναι το αξεσουάρ που θα χρειαστείς στις διακοπές. Θα χαρίσει ακόμη και στο πιο απλό χτένισμα, όπως είναι το half-up, ένα υπέροχο ύφος. 

@char.lotterose

Boho πλεξούδα στο πλάι, ιδανική αν έχεις αφέλειες ή curtain bangs. Αφήνεις λεπτές τούφες ελεύθερες και μπορείς να τη δημιουργήσεις όπου κι αν βρίσκεσαι χωρίς καθρέφτη ή βούρτσα. 

@christinanadin 

Ένα ακόμη αξεσουάρ που θα σε σώσει. Η κλασική, αγαπημένη κορδέλα που κρατά τα μαλλιά στη θέση τους. Όταν η θερμοκρασίες είναι υψηλές δημιουργείς μια χαμηλή αλογοουρά, φοράς την κορδέλα σου και βγαίνεις. 

© 2024 tlife.gr