Το μυστικό που θα κάνει την κοτσίδα σου να δείχνει πιο μακριά κι έγινε viral στο TikTok!

Το έχουμε ξαναπεί: πλέον έχουμε μειώσει κάθε μας αντίσταση απέναντι στο TikTok γιατί έχει αποδειχθεί τεράστια πηγή beauty πληροφόρησης και άλλων τόσων hacks. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό πριν μερικές εβδομάδες το TikTok μας μύησε στην τέχνη του “Perfect ponytail” που μας έδειχνε αυτό που μαρτυρά ο τίτλος του: πώς θα πετύχουμε την τέλεια κοτσίδα, με τον τέλειο όγκο. 

Με δεδομένο ότι καλοκαίρι και κοτσίδες πάνε χέρι- χέρι, μιας και πρόκειται για το χτένισμα που μας κρατά δροσερές με τον πιο εύκολο τρόπο, αυτή την εβδομάδα ο κόσμος του TikTok αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα άλλο task: πώς θα κάνουμε την κοτσίδα μας να δείχνει πιο μακριά ακόμη κι αν έχεις μαλλιά μέχρι τους ώμους. 

Double ponytail: ποιο είναι το hack to TikTok που έγινε viral! 

Σύμφωνα με το TikTok, για να πετύχεις το τέλειο μήκος στην κοτσίδα σου πρέπει να κάνεις δύο ξεχωριστές κοτσίδες, τη μια κάτω από την άλλη με απόσταση μεταξύ τους 3-5 εκατοστά περίπου. Η θέση που θα κάνεις την δεύτερη κοτσίδα, η οποία πρέπει να είναι λίγο πιο χαμηλά από την πρώτη, πρέπει με τη σειρά της να είναι ακριβώς κάτω από την πρώτη, σαν φυσική της συνέχεια, ενώ η πρώτη κοτσίδα πρέπει να κρύβει το κενό ανάμεσά τους. Το συγκεκριμένο hack είναι η τέλεια λύση αν έχεις μεσαίου μήκους μαλλιά και θέλεις η κοτσίδα σου να δείχνει πιο μακριά ή αν έχεις έτσι κι αλλιώς μακριά μαλλιά αλλά δηλώνεις τεράστια fan της Ariana Grande! 

Όσο για το video που δείχνει το ponytail hack, ξεκίνησε από τον λογαριασμό του TikTok Beauty Hacks και σημείωσε 6.2 εκατομμύρια views και περίπου 600.000 like!

@beautyhacks

Life changing 😍🙌 #beautyhacks #hairhacks #diy

♬ Back Up (feat. Big Sean) – DeJ Loaf

Πώς να κάνεις το double ponytail hack του TikTok για πιο μακριά κοτσίδα!

Το συγκεκριμένο hack είναι πολύ απλό και μπορείς να το πετύχεις πανεύκολα και μόνη σου στο σπίτι, ακόμη και αν κινείσαι στην δεν-πιάνουν-τα-χέρια-μου κατηγορία! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι δύο λαστιχάκια μαλλιών και μια λισουάρ (είναι η χτένα με το μυτερό άκρο). Χρησιμοποίησε τη λισουάρ από το μυτερό της άκρο για να κάνεις μια οριζόντια χωρίστρα από το ένα αυτή στο άλλο και να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε δύο μέρη. 

Πιάσε μια πρώτη κοτσίδα τα πάνω μαλλιά όπως θα έκανες κανονικά. Για την δεύτερη κοτσίδα χρησιμοποίησε ένα κλάμερ για να διαχωρίσεις την πάνω κοτσίδα και να μπορείς να πιάσεις την δεύτερη πιο εύκολα. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου μπορείς να πιάσεις την δεύτερη κοτσίδα με απόσταση από τρία μέχρι πέντε εκατοστά φροντίζοντας πάντα να μην δημιουργείται εμφανές κενό ανάμεσα στις δύο κοτσίδες.

 
@jacquelinekilikita

#ponytail #ponytailhack #longerhair #longhair #longhairtips #ponytailtrick #hair #beautyhacks #beautyhack #hairhack

♬ Can’t Take My Eyes Off You – Joytastic Sarah

Μάλιστα, για να πετύχεις το συγκεκριμένο tip δεν θα χρειαστείς κανένα προϊόν styling. Τόσο εύκολο είναι! Αν, όμως, η τρίχα σου είναι γυαλιστερή ή τα μαλλιά σου φρεσκολουσμένα με αποτέλεσμα να γλιστράνε μπορείς να τα ψεκάσεις πρώτα με dry shampoo έτσι ώστε να είναι πιο εύπλαστα!

 

@audreyvictoria_

Super cute ponytail hair hack✨ #ponytailhack #ponytail #hairstyles #hairtutorials #hairtok #longhair

♬ Princess – Pia Mia

Καλή επιτυχία!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164