Site icon TLIFE

Το updo της Ciara είναι messy, chic, exotic και η καλύτερη ιδέα αν δεν προλαβαίνεις να λουστείς

Είναι κι εκείνες οι μέρες που δεν προλαβαίνεις ή δεν έχεις διάθεση να λουστείς. Και κυρίως να ισιώσεις τα μαλλιά σου ή να δημιουργήσεις κυματισμούς ή μπούκλες. Και μόνο η σκέψη σε κουράζει. Πίστεψε με σε καταλαβαίνω. Από την άλλη δεν θέλεις να τα μαζέψεις ψηλά με ένα scrunchie αλλά ούτε και να τα αφήσεις ελεύθερα. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχονται οι celebrities με τα απίθανα posts στο Instagram για να σου δώσουν τις καλύτερες ιδέες. 

Σειρά σήμερα έχει η Ciara σε μια super glam μεν εμφάνιση αλλά με χτένισμα που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου χωρίς να αγγίξεις καν το πιστολάκι ή το σίδερο ισιώματος. 

Η Ciara έχει τα σγουρά μαλλιά της μαζεμένα πολύ ψηλά και σχετικά χαλαρά αφήνοντας μερικές μικρές τούφες ελεύθερες αποδεικνύοντας ότι ακόμη και στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, ένα casual hair look ταιριάζει πολύ. Επίσης έχει στολίσει τα μαλλιά της με ένα αληθινό λουλούδι. Δεν υπάρχει λόγος να πιάνουν τα χέρια σου για να πετύχεις τον συγκεκριμένο κότσο. Πιάσε τα μαλλιά σου σε αλογοουρά και στη συνέχεια στερέωσε τα στην κορυφή χρησιμοποιώντας μερικά τσιμπιδάκια. Τόσο απλά. 

© 2024 tlife.gr