Site icon TLIFE

Γιορτή της Μητέρας: Ιδέες για δώρα που θα λατρέψει

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και το μόνο που θέλεις είναι να της πεις πόσο πολύ την αγαπάς και να της προσφέρεις ένα δώρο που θα λατρέψει. Κι αν η δική σου μητέρα περιποιείται την επιδερμίδα της, λατρεύει τα αρώματα και δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς κραγιόν τότε είμαι ο άνθρωπός σου αφού έχω υπέροχες ιδέες. 

Είμαι σίγουρη πως είσαι εκείνη που γνωρίζει τη μητέρα σου όσο κανείς άλλος. Καταλαβαίνεις τις επιθυμίες της από ένα μόνο βλέμμα και παράλληλα προσέχεις κάθε της λέξη. Αυτό σημαίνει πως θα επιλέξεις το σωστό δώρο. Τι κι αν δεν έχεις το χρόνο ή τη δυνατότητα να πας ένα ταξίδι μαζί της, θα προγραμματίσεις την τέλεια έξοδο την Κυριακή, για brunch, καφέ ή γεύμα. Και θα της προσφέρεις το ωραιότερο beauty gadget ή το προϊόν που σκέφτεται να αποκτήσει καιρό τώρα. Κι αν της αρέσει η όμορφη ατμόσφαιρα ένα κερί με υπέροχη εσάνς θα της φτιάξει τη διάθεση. 

Δες τη λίστα στη συνέχεια και Χρόνια Πολλά στον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής σου.

Les Eau de Chanel Paris-Paris:  Ο αρωματοποιός του οίκου Olivier Polge συνδυάζει το Ρόδο Δαμασκού με νότες από δροσερό citrus, ροζ πιπέρι και πατσουλί για να δημιουργήσει την απόλυτη καλοκαιρινή εσάνς-ταξίδι στο Παρίσι. 

Dior Addict, No 008: Το κλασικό, αιώνιο κόκκινο χρώμα του οίκου. Εκείνο που λάτρευε ο Monsieur Dior και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. 

Foreo Luna 3 Plus: Είναι το αγαπημένο gadget των celebrities. Μια συσκευή καθαρισμού που δεν θα αποχωρίζεται η μητέρα σου. 

YSL Lash Clash Extreme Volume Mascara: Συνδυάζει τον όγκο και το έντονο και πολυτελές μαύρο αποτέλεσμα. Ακόμη κι αν δεν είναι fan του full make up μια πινελιά μάσκαρα χαρίζει υπέροχο βλέμμα. 

Diptyque Tubereuse Candle: Με βάση το λουλούδι τουμπερόζα το συγκεκριμένο κερί αφήνει μια μεθυστική αίσθηση των λουλουδιών όταν νυχτώνει δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα στην ατμόσφαιρα.

Byredo De Los Sandos: Φασκόμηλο, Μιραμπέλ, Ίριδα, Μόσχος και Λιβάνι ενώνονται αριστουργηματικά για να δημιουργήσουν μια εσάνς που ξυπνά αναμνήσεις.

YSL Rouge Volupte Shine, Nude in Private: Το απόλυτο nude. Ότι πιο κομψό, διακριτικό και minimal. 

Max Factor Masterpiece Eye Shadow Palette: Όλες οι γήινες αποχρώσεις κλεισμένες σε μια κομψή παλέτα. Ματ, shimmer και σατινέ υφές που αναδεικνύουν το eye make up look. 

Gucci Bloom Eau de Toilette:  Ρομαντικό γιασεμί, τουμπερόζα και ragoon creeper ενώνονται με το neroli σε ένα άρωμα-ωδή στη γυναίκα. 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr