Τα 10 νέα beauty προϊόντα που αξίζει να πάρουν θέση στο νεσεσέρ σου

Η νέα χρονιά είναι εδώ και η λίστα με τους στόχους που έχεις θέσει είναι έτοιμη. Και κάπου ανάμεσα υπάρχουν οι συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις όσο αφορά στην καθημερινή περιποίηση αλλά και τα προϊόντα που επιβάλλεται να πάρουν θέση στο νεσεσέρ και το μπάνιο σου. Κι εγώ με τη σειρά μου οφείλω να σε ενημερώσω για κάθε καινούρια και πρωτοποριακή φόρμουλα καθώς επίσης και για τα προϊόντα που έχω ήδη ξεχωρίσει. Στη συνέχεια θα δεις τα 10 αγαπημένα μου. 

Κράτησε σημειώσεις λοιπόν και αποφάσισε με την ησυχία σου ποια θα τοποθετήσεις στο καλάθι των αγορών σου. 

Chanel Le Lift Pro Creme Volume: Πρόκειται για το δεύτερο βήμα στο πρωτόκολλο Le Lift Pro. H Creme Volume εφαρμόζεται μετά το serum και βοηθά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και τον επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος. Πρόκειται για μια απαλή κρέμα κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και των πιο ευαίσθητων. 

 

Vichy Neovadiol Multi Corrective Eyes & Lips:  Μια κρέμα για τα μάτια και τα χείλη που συνδυάζει το Proxylane και το εκχύλισμα Cassia,  με την Καφεΐνη, τα Ωμέγα 3-6-9 και τη Νιασιναμίδη. Συστατικά που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των ορατών σημαδιών γήρανσης στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Παράλληλα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο ελαστική και το περίγραμμα των ματιών των χειλιών αποκτά άμεσα πιο σφριγηλή όψη.

Frezyderm Velvet Colors: Φον ντε τεν για ματ, τέλεια επιδερμίδα. Χάρη στην ειδική τεχνολογία ενσωμάτωσης χρωμάτων προσαρμόζεται στον φυσικό τόνο κάθε επιδερμίδας, προσφέροντας αρμονικό αποτέλεσμα χωρίς να υπάρχουν εμφανείς διαφορές ανάμεσα σε περίγραμμα και λαιμό. Παράλληλα και με τη δύναμη της τεχνολογία Velvet Sekond Skin συγκεντρώνει ασύγκριτα οφέλη και χαρίζει μοναδικό φινίρισμα χωρίς να φράζει τους πόρους

L’ Oreal Professionnel Steam Pod 4: Θέλεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου; Να τα κάνεις μπούκλες; Να τους δώσεις ένα ελαφρύ σπάσιμο; Θα τα πετύχεις όλα με το SteamPod 4 με την τεχνολογία νέας γενιάς για τη δημιουργία οποιουδήποτε στιλ σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών. Το πιο premium εργαλείο styling μέχρι σήμερα. Αμέτρητα look και επαγγελματικό αποτέλεσμα, χωρίς την αναμενόμενη φθορά. Μια συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα έρευνας και καινοτομίας του SteamPod με τους επαγγελματίες κομμωτές της L’Oréal Professionnel. 

Pupa Purity Powder Enzymatic Exfoliating Powder : Μία ενζυματική πούδρα που μετατρέπεται σε απαλή κρέμα απολέπισης. Περιέχει στη σύνθεση της 94% συστατικά φυσικής προέλευσης, φυσικούς μικρόκοκκους από το κέλυφος των καρυδιών και παπαΐνη που βοηθούν στην απολέπιση και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, εξομαλύνοντας έτσι το επιφανειακό μέρος της επιδερμίδας χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα. Εφαρμόζεις την πούδρα σε βρεγμένες παλάμες και τρίβεις ώστε να πάρει τη μορφή κρέμας. Κάνεις απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπό σας επιμένοντας σε σε περιοχές όπως η μύτη, το πηγούνι και το μέτωπο.

 

Korres White Pine Αναζωογόνηση  και Λάμψη. Κρέμα Ημέρας SPF 20: Ενυδατική κρέμα ημέρας με Εκχύλισμα Φλοιού Ελληνικής Λευκής Πεύκης, ένα μείγμα από εκχύλισμα κρίνου και πολυσακχαριτών θαλάσσιας προέλευσης που χαρίζουν υγιή όψη, προστασία, θρέψη και λάμψη. 

Dior Miss Dior Blooming Bouquet: Ένα άρωμα που εξυμνεί τη λάμψη, αναδίδοντας μια ζωντάνια που αποτελεί την
υπογραφή του. Μια αγκαλιά αγριολούλουδων σε φωτεινό ροζ, τρυφερό μωβ και γαλάζιο δημιουργεί ένα πολυσχιδές μπουκέτο στα χρώματα της ελευθερίας.  Η ζωηρή νότα του μοσχομπίζελου ενώνεται με το ζουμερό περγαμόντο, το έντονο τριαντάφυλλο Δαμασκού και την απαλή παιώνια σε μια σαγηνευτική εσάνς ενώ το το πατσουλί αφήνει μια διακριτική αίσθηση μυστηρίου. 

Foreo Luna 4 Body: Ένα ολοκαίνουργιο, καινοτόμο μασάζ απολέπισης υψηλής τεχνολογίας ιδανικό όχι μόνο για το δέρμα του σώματος, αλλά και για τους μυς και τη μικροκυκλοφορία. Προσφέρει απαλή αλλά βαθιά απολέπιση και ένα διεγερτικό, αναζωογονητικό μασάζ. Χάρη στους παλμούς T-Sonic σε 8 ρυθμιζόμενες εντάσεις, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, μειώνει την εμφάνιση των τριχών και ενισχύει την απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης. Βοηθά στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας, χαλαρώνει τα σημεία μυϊκής έντασης και απομακρύνει τις τοξίνες από τους ιστούς. Μαλακή σαν σφουγγάρι, αυτή η εργονομική βούρτσα σώματος προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα σας, κάμπτοντας επίσης προς τα μέσα για να καθαρίζει αγκώνες, γόνατα και άλλα δυσπρόσιτα σημεία του σώματος. Τώρα μπορείτε να επιτύχετε αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου στην άνεση του σπιτιού σας, όπως ακριβώς σε ένα πραγματικό σπα.

L’ Oreal Paris Midmight Serum: Η λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού είναι πιο αδύναμη στην αρχή της νύχτας. Συνδυάζοντας ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα από πικρό πορτοκάλι και ενισχυμένο με βιταμίνη Ε, το Age Perfect Midnight Serum βοηθά στην ενίσχυση του. Το αποκλειστικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα ανάπλασης βοηθά στην προστασία των μητρικών κυττάρων κατά τη διαίρεση τους και συντελεί στην ανανέωση της επιδερμίδας. Τα αντιοξειδωτικά έχουν ζωτική σημασία καθώς: Επιδιορθώνουν οποιαδήποτε βλάβη προκαλείται κατά την διάρκεια της μέρας, προστατεύουν την επιδερμίδα από εξωτερικούς παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο και η ατμοσφαιρική ρύπανση και βοηθούν στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

 

Nivea Expert Lift Cellular Advanced Anti Age Night Care:  Η κρέμα νύχτας είναι το τελευταίο σου βήμα περιποίησης και εξίσου σημαντικό με τα υπόλοιπα. Δεν το παραβλέπεις, όσο κουρασμένη κι αν είσαι. Τόσο το Bacuchiol όσο και οι δύο τύποι Υαλουρονικού Οξέως που περιέχει η συγκεκριμένη, λειτουργούν ενώ εσύ κοιμάσαι και συνεργάζονται ώστε το επόμενο πρωί να δεις τη διαφορά. Μέρα με τη μέρα και νύχτα με τη νύχτα, οι βαθιές ρυτίδες αποτελούν παρελθόν και η όψη σου είναι ξεκούραστη και λαμπερή. Κι αν θέλεις να βοηθήσεις με τη σειρά σου την κρέμα νύχτας να λειτουργήσει χωρίς εμπόδια, προσπάθησε να μην κοιμάσαι μπρούμυτα και χρησιμοποίησε μεταξωτή μαξιλαροθήκη.

 

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164