Τα νέα αρώματα της σεζόν κλείνουν στο μπουκάλι την άνοιξη και το καλοκαίρι μαζί

Προετοιμάζεσαι για τις διακοπές του Πάσχα και παράλληλα για το καλοκαίρι που είναι πλέον πολύ κοντά. Αργά και σταθερά φοράς τα πιο αέρινα φορέματα με ένα λεπτό τζάκετ αλλά και τα αγαπημένα σου σανδάλια.

Η ρουτίνα περιποίησης άλλαξε και είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το νέο σου άρωμα. Εκείνο που κλείνει την ευωδιά των ανοιξιάτικων λουλουδιών και τη δροσιά του καλοκαιριού μαζί. 

Τα ανακάλυψε ήδη και θα δεις τα αγαπημένα μου στη συνέχεια. 

Marc Jacobs Daisy Wild: Ένα μπουκέτο αγριολούλουδων, μια άγρια μαργαρίτα που συνδυάζεται αρμονικά με τις εμβληματικές ροζ και πράσινες μαργαρίτες. Μέσα από το μπουκάλι αναδύονται με παιχνιδιάρικη διάθεση τα κοτσάνια των λουλουδιών, προσδίδοντας μια πιο χαρούμενη νότα στο άρωμα.

Jo Malone London Sunlit Cherimoya Cologne: Πράσινα φρούτα cherimoya απολαμβάνουν την καλοκαιρινή ζέστη σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες. Καθώς η μουσική δυναμώνει, ο κόσμος συγκεντρώνεται για να μοιραστεί τη στιγμή. Αυτό το λαχταριστά απαλό άρωμα συμπληρώνεται με νότες από ζουμερό αχλάδι, ζεστές νότες ρητίνης copaiba και κρεμώδεις σπόρους tonka.

Korres Philosia: H ζεστή αίσθηση του φωτός, όπως αυτό περνά μέσα από τα δέντρα, καθώς μαζεύει το αναζωογονητικό άρωμα των φύλλων και του ξύλου τους. Μια πρόσκληση για να ρίξουμε τους ρυθμούς, να αναπνεύσουμε βαθιά και να εκτιμήσουμε την ομορφιά γύρω μας. Περγαμόντο, πορτοκάλι, μανταρίνι, ευκάλυπτος, πεύκο, musk και πατσουλί ενώνονται για να δημιουργήσουν μια απίθανη εσάνς. 

 

Chloe Nomade Nuit d’ Egypte: Το μύρο αναδύεται από την πρώτη κιόλας στιγμή, με τις ισχυρές ρητινώδεις πινελιές του να τυλίγονται με τις πικάντικες νότες τζίντζερ και κανέλας ακολουθούμενες από μελωμένες αποχρώσεις νέκταρ λουλουδιών. Το Cypriol και το opopanax αγκαλιάζουν το ακόρντο με τις εξαιρετικά πλούσιες, κρεμώδεις και κεχριμπαρένιες νότες τους. Στην καρδιά του αρώματος, το επαναπροσδιοριζόμενο kyphi συνδυάζεται με ένα άλλο συστατικό, που προέρχεται από τα λιβάδια κατά μήκος του Δέλτα του Νείλου και αποπνέει τη χαρακτηριστική εσάνς του ανθού πορτοκαλιού. 

Maison Francis Kurkdjian Paris Petit Matin:  Είναι ένας ψίθυρος απολαυστικής δροσιάς – της δροσιάς που έχει το Παρίσι στην πρώτη νύξη μιας καινούριας, λαμπερής μέρας όταν το αγκαλιάζει μια ανέγγιχτη χρυσή άλως. Άνθος πορτοκαλιάς, αιθέρια έλαια litsea cubeba (εξωτική λουίζα) και λεβάντας κυριαρχούν στη σύνθεση αυτού του φωτεινού και ακτινοβόλου eau de parfum. Η πουδρένια γλύκα του ακόρντου κράταιγου εισχωρεί στις νότες καρδιάς, ενώ το musky ακόρντο με Ambroxan™ υπογραμμίζει τις επιβλητικές νότες βάσης. Ένα κύμα αγνής χαράς.

Lancome La Vie est Belle Rose Extraordinaire: Ίριδα, εκχυλίσματα από πολύτιμο ρόδο Δαμασκού, ξύλα και μόσχος δημιουργούν ένα αισθησιακό και μοναδικό συνδυασμό. 

Nina Ricci Illusion Eau de Parfum: Με σαγηνευτικές νότες κορυφής Yuzu και ροζ πιπεριού που τυλίγονται σε μια λαμπερή φρουτώδη καρδιά από βατόμουρο και Orange Blossom Absolute, ενώ συνδυάζονται με τις κρεμώδεις νότες βάσης από πατσουλί και βανίλια Μαδαγασκάρης.

  

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164