Τα νέα και ωραιότερα αρώματα της Άνοιξης

H Άνοιξη είναι εδώ κι αν σε ξεγελά ο καιρός, τα λουλούδια έχουν ανθίσει και το βραδινό αεράκι μοσχοβολά. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις τη νέα σου εσάνς. Εκείνη που θα σε συντροφεύσει τους επόμενους μήνες και θα σου χαρίσει την απόλυτη ανοιξιάτικη αίσθηση και διάθεση ταυτόχρονα. Τα αγαπημένα brands δημιούργησαν και έχουν ήδη λανσάρει απίθανα αρώματα και είναι σίγουρο ότι ένα τουλάχιστον είναι αποκλειστικά για σένα. 

Πριν αποφασίσεις ποιο θα αποκτήσεις άμεσα δες στη συνέχεια τα ωραιότερα και ολοκαίνουρια ανοιξιάτικα αρώματα. 

Q Dolce & Gabanna Eau de Parfum:  Το Σισιλιάνικο λεμόνι αποκαλύπτεται μαζί με το σανγκουίνι και τα  λαμπερά πέταλα γιασεμιού. Μια εκπληκτική αντίθεση μεταξύ του φρέσκου και του εθιστικού λεμονιού, με το ζουμερό και ακαταμάχητο κόκκινο κεράσι στην καρδιά του αρώματος συνδυάζεται τέλεια με τις πικάντικες και γλυκές ταυτόχρονα, συμπληρώνονται από κρεμώδες ηλιοτρόπιο. Το εκλεπτυσμένο crystal moss και το ώριμο musk στην βάση του αρώματος, ενισχύουν την γυναικεία αυτοπεποίθηση, δίνοντας την αίσθηση σε κάθε γυναίκα που το φορά, να νιώθει σαν Βασίλισσα. Το άρωμα βασίζεται σε μια φλογερή και αισθησιακή βάση από ξύλο κέδρου, ενισχυμένη από την λεπτή πολυπλοκότητα του musk.

Thierry Mugler Angel Elixir: Οι νότες ξύλων αντιπαραβάλλονται με τη ριζοσπαστική λουλουδάτη υπογραφή, αποκαλύπτοντας συγκλονιστική αντίθεση: Η καρδιά σανδαλόξυλου Νέας Καληδονίας προσφέρει μια κρεμώδη και μοναδική νότα. Τυλιγμένο με ένα εθιστικό εκχύλισμα βανίλιας, το απαλό χάδι των λευκών ξύλων ενισχύεται με AmberXtreme™ – ένα ζωηρό, πρωτοποριακό ξυλώδες συστατικό με νότες άμβρας που εμπλουτίζει την αύρα του αρώματος.

Diptuque L’ Eau Papier: Ο αρωματοποιός Fabrice Pellegrin ξεκίνησε με καβουρδισμένους σπόρους σουσαμιού  που αποτελούν το στοιχείο-έκπληξη του αρώματος. Το επέλεξε επειδή φέρνει στο νου την ιδιαίτερη μυρωδιά που έχει το μελάνι αλλά και για να προσθέσει μια ντελικάτη «γεύση» στο άρωμα. Την ενίσχυσε με νότες musk  ώστε να εντείνει την αισθησιακή πλευρά του  και πρόσθεσε λουλουδάτες νότες μιμόζας με ευγενικό, πουδρέ χαρακτήρα, που συμπληρώνουν την απαλή νότα του χαρτιού. Η μοναδικότητα των ακόρντων δημητριακών και μελανιού, αναμειγμένη με τη γλύκα των λευκών musk δημιουργεί την ευωδιά του χαρτιού – και αυτός  ο συνδυασμός χαρακτηρίζει το άρωμα . “Προσπάθησε να μεταφέρω την διακριτική, ευαίσθητη αλληλεπίδραση που δημιουργείται όταν το μελάνι αγγίζει το χαρτί, μέσα από μια υπερβολική δόση musks” λέει ο Pellegrin.

Sisley L’ Eau Revee d’ Aria:  Αρχικά αναδύει παιχνιδιάρικους τόνους από αναζωογονητικές νότες από περγαμόντο, μανταρίνι, γκρέιπφρουτ και λεμόνι. Στη συνέχεια, κάνει μια ανάλαφρη, κομψή βουτιά στις εξωτικές μεσαίες νότες με τους φρουτώδεις τόνους. Το μοβ τζίντζερ συναντά την ξέφρενη ισχύ του έντονου οσμάνθου και τη ζεστασιά του ροδάκινου και του βερίκοκου. Στη βάση του  πατσουλί και βετιβέριας δημιουργούν τον απόλυτο συνδυασμό ενώ βενζόη και βανίλια μαζί με την απαλότητα του μόσχου φανερώνουν την κομψότητα αυτής της ανατολίτικης εσάνς.

Acqua di Parma Colonia Limited Edition: Σχεδιασμένο από τον Samuel Ross  ανακατεύει ξανά τους σχεδιαστικούς κώδικες του Οίκου για να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο σχέδιο. Πληθωρικός και με επιχειρηματικό πνεύμα, ο πολυπράγμων καλλιτέχνης και designer
Samuel Ross, έστρεψε το βλέμμα του στην αρχιτεκτονική και το στυλ που επικρατούν στο Λονδίνο και το Μιλάνο, ως θεμέλιο της έμπνευσής του. Μελετώντας τα κτίρια του Renzo Piano και του Richard Rogers, ο Ross φαντάστηκε τον ήλιο – την αιώνια πηγή έμπνευσης της Acqua di Parma – να αγκαλιάζει ένα ευρωπαϊκό αστικό τοπίο. Τα σημεία θέασης του φωτός διαμόρφωσαν το όραμα. Η εμβληματική εσάνς είναι ένα blend από τα «χρυσά φρούτα» λεμόνι, περγαμόντο Καλαβρίας και πορτοκάλι. Στην καρδιά βρίσκονται   λεβάντα, τριαντάφυλλο, δεντρολίβανο και ξυλώδεις νότες από βετιβέρ, σανδαλόξυλο και πατσουλί. 

Giorgio Armani My Way Parfum: Το άρωμα ξεκινά με δροσερές νότες κορυφής από εσπεριδοειδή όπως έλαιο περγαμόντου Καλαβρίας και άνθος πορτοκαλιάς Αιγύπτου. Συνδυάζει τις κρεμώδεις και ηλιόλουστες νότες του absolute καρδιάς τουμπερόζας Ινδίας με την ίριδα pallida που ενισχύονται με το ambrette και τους ζεστούς τόνους musk, το οποίο λαμβάνεται από τους σπόρους του ιβίσκου. Η πουδρέ και ξυλώδης βάση περιέχει κεδρόξυλο που συνδυάζεται με βανίλια Μαδαγασκάρης αφήνοντας μια γλυκιά αύρα. 

Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette: Ροζ πιπέρι και polygonum δημιουργούν ένα φωτεινό και χαρούμενο, καθαρό, και οικείο floral άρωμα με ξυλώδη βάση και κομψή εσάνς. Πρόκειται για μια ανανεωμένη εκδοχή του αυθεντικού τέλειου μπουκαλιού και της συσκευασίας, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον ίδιο τον Marc Jacobs και διαθέτει έναν κομψό συνδυασμό απροσδόκητων στοιχείων.

Gucci Bloom Eau de Parfum Intense:  Μια λαμπερή νότα κορυφής από εκχύλισμα άνθους πορτοκαλιού ανοίγει τη σύνθεση, ενώ η floral καρδιά από Jasmine Sambac και Τουμπερόζα ξεδιπλώνεται με το νυχτερινό λουλούδι Lady of the Night. Το κοσμικό μοτίβο της συσκευασίας του νέου Gucci Bloom Eau de Parfum Intense απεικονίζει την ένταση μιας έκλειψης πανσελήνου, που αποτυπώνεται στη χαρακτηριστική τετράγωνη σιλουέτα του αρώματος.

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164