Almond shape: 10 nail art desings που τα αναδεικνύουν με τον πιο γοητευτικό τρόπο

Το almond shape στα νύχια είναι αγαπημένο τόσο των it girls όσο και των nail artists. Κάνουν τα δάχτυλα να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά ενώ μπορείς να υιοθετήσεις ακόμη και τα πιο εκκεντρικά σχέδια. Υπάρχουν όμως κι εκείνα που τα αναδεικνύουν με τον πιο γοητευτικό τρόπο και στη συνέχεια θα δεις τα 10 αγαπημένα μου. 

Από το double french mani μέχρι το negatice space και το floral είναι όλα τους απλά υπέροχα. 

@overglowedit

Negative space συνδυάζεται με το french στις ωραιότερες παστέλ και σκούρες παράλληλα αποχρώσεις. 

@nails_of_la

Η Megan Fox υιοθέτησε στις αρχές καλοκαιριού ένα υπέροχο nail art στην πιο έντονη, ροζ απόχρωση που θυμίζει τσιχλόφουσκα. Στη συνέχεια, σχημάτισε κυματισμούς με λευκό βερνίκι χαρίζοντας ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό. 

@nailartbyqueenie

Ρομαντικό και φοκλόρ ταυτόχρονα στον απόλυτο καλοκαιρινό συνδυασμό άσπρο-μπλε. Το nail art θυμίζει κεραμικά της μεσογείου ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες προσφέρουν μια glam πινελιά. 

@lightslacquer

Πορτοκαλί και κίτρινο στο πιο φωτεινό μανικιούρ της σεζόν. Η λεπτομέρεια που αξίζει να προσέξεις και να αντιγράψεις είναι η εναλλαγή από το κλασικό french mani στο reverse french που είναι τέλεια. 

@heluviee

Κυματισμοί σε λευκό, λιλά και baby blue. 

@heluviee

Οι ωραιότερες αποχρώσεις του μπλε συνδυάζονται με το λευκό σε ένα french και double french mani στο μέσο να κάνει τη διαφορά.  

@phoebesummernails

Floral με το lime να απλώνεται στη βάση και τα λουλούδια λιλά με λευκό. 

@disseynails

Τα πιο έντονα χρώματα που θυμίζουν coctails και καλοκαιρινά φρούτα σε ένα ανατρεπτικό μανικιούρ κατάλληλο μόνο για τολμηρές. 

@overglowedit

Ombre με shimmer και μικροσκοπικά κρύσταλλα να χαρίζουν έξτρα λάμψη. 

@nailsbyzola

Το κλασικό french mani είναι πάντα μια καλή ιδέα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164