Site icon TLIFE

Floating French Tips: Το look που αγαπούν πολύ τα it girls

To French mani είναι κλασικό πλέον με αρκετές celebrities, μεταξύ των οποίων και η Jennifer Aniston, να μην το αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ. Για την ιστορία, έχει ενδιαφέρον να μάθεις ότι έκανε την εμφάνιση του τη δεκαετία του 1930, αν και το 1975, ο nail artist Jeff Pink που είναι και ο ιδρυτής της μάρκας βερνικιών νυχιών Orly, επινόησε το όνομα του σχεδίου. Έκτοτε, το look παρέμεινε σταθερά το αγαπημένο των A-List celebrities με την Pamela Anderson και την Πριγκίπισσα Diana να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. 

Τα τελευταία χρόνια, στην εποχή πλέον των social media, τα κορίτσια στο Instagram αλλά και το TikTok άρχισαν να υιοθετούν πιο cool εκδοχές του french mani, με τελευταίο στη σειρά το «floating French tip» που έγινε μεγάλη τάση. 

Κι αν έχεις ήδη κλείσει το ραντεβού με τη μανικιουρίστ, μην ψάχνεις άλλο, δες στη συνέχεια τα ωραιότερα. 

@hicarmelina

Φλούο λεπτή γραμμή μέσα στο φθινόπωρο; Από εμένα είναι ένα μεγάλο ναι. 

@jenny.jennys

Glitter: Ο πρωταγωνιστής της σεζόν τόσο στο μανικιούρ όσο και το μακιγιάζ. Μην περιμένεις τις γιορτές για να το υιοθετήσεις. Είναι τέλειο και κομψό. 

@nailsfromnars

Chrome Silver. Η βάση είναι λευκή και ιριδίζουσα. Τα float tips είναι ασημένια, 80’s και glam. 

@nailsfromnars

Minimal, graphic και artistic. Η βάση είναι λευκή, η μαύρη οριζόντια γραμμή απίθανη και οι μικρότερες σε κόκκινο και μπλε δημιουργούν το ωραιότερο εφέ σε ένα μανικιούρ ιδανικό για κοντά νύχια. 

@anouknailedit

Η οριζόντια γραμμή συνδυάζεται με την κάθετη και τη διαγώνια σε ένα μανικιούρ γεωμετρικό και τέλειο. 

@nailsfromnars

Λευκή βάση με ροζ υποτόνο με μαύρα tips-ευθείες αλλά και ένα μικροσκοπικό dot να σπάει την μονοτονία. 

@brushedbyb_

Το ροδακινί συνεχίζει να είναι τάση και δείχνει υπέροχο το φθινόπωρο. Όταν δε, συνδυάζεται με ombre στη βάση των νυχιών και double french σε κάποια από τα νύχια είναι απλά εντυπωσιακό. 

 

© 2024 tlife.gr