Site icon TLIFE

Gigi Hadid: Το μανικιούρ της έχει την πιο polished απόχρωση – που θα είναι για πάντα στη μόδα

Δεν μπορείς να φανταστείς το τεράστιο αντίκτυπο που μπορούν να έχουν μερικές πολύ, πολύ μικρές λεπτομέρειες στα red carpet looks των αγαπημένων μας celebrities. Και όμως, το έχουμε δει να συμβαίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Το μπαλάκι του τένις στις εμφανίσεις της Zendaya στο κόκκινο χαλί με αφορμή το promo της νέας της ταινίας, Challengers. Στην κατηγορία των bold details έρχονται να προστεθούν και τα Wolverine nails της Gigi Hadid, τα οποία ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία το red carpet look της στο πλευρό της Blake Lively στην πρεμιέρα της ταινίας Deadpool & Wolverine, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου.

Φυσικά το κίτρινο σετ με την υπογραφή του οίκου Miu Miu, ήταν αρκετό για να μαγνητίσει την προσοχή μας. Ποιος να το φανταζόταν βέβαια, πως η Gigi θα είχε φροντίσει ώστε τα νύχια της να είναι απόλυτα ταιριαστά με το outfit της; Κι όμως!

Την αποκάλυψη έκανε η nail artist της, Mei Kawajiri, η οποία πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες της Hadid, στις οποίες φαινόταν πιο καθαρά το μανικιούρ της. Το σχήμα τους ήταν αμυγδαλωτό. Το χρώμα ήταν ένα από τα πιο σοφιστικές της παλέτας. Βουργουνδί. All time classic επιλογή, που κάνει το μανικιούρ να δείχνει εξαιρετικά εκλεπτυσμένο. Αυτή η απόχρωση δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα, το ξέρεις έτσι;  Το δε απροσδόκητο είναι πως σε δύο νύχια είχε σχεδιάσει γρατζουνιές γάτας σε κίτρινο τόνο. Σαν να της έσκισε τα νύχια ο Wolverine – αν δεν γνωρίζεις, ο συγκεκριμένος ήρωας έχει πολύ μακριά νύχια. Το μανικιούρ της Hadid ολοκληρώθηκε με top coat, που το έκανε ultra λαμπερό.

© 2024 tlife.gr