Site icon TLIFE

Tortoiseshell nails: Είναι η πιο κομψή εκδοχή του animal print μανικιούρ και ο ωραιότερος τρόπος να υποδεχτείς τον Οκτώβριο

Τα tortoiseshell nails είναι από τα ωραιότερα και πιο εντυπωσιακά, κατάλληλα για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Το εφέ και το λαμπερό φινίρισμα δείχνουν υπέροχα τόσο σε κοντά όσο και μακριά νύχια και αναβαθμίζουν το beauty looks σου με τον πιο σοφιστικέ τρόπο. Tortoiseshell σημαίνει “κέλυφος χελώνας” και αυτή ακριβώς είναι η έμπνευση πίσω από το συγκεκριμένο μανικιούρ. Το καφέ συνδυάζεται με το κεχριμπάρι και έξτρα λαμπερό top coat. 

Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών και στη συνέχεια θα δεις εκείνα που έχουν δημιουργήσει αγαπημένες nail artists. 

@emilyrobynnailartist

H πιο σκούρα εκδοχή του κατάλληλη για φθινόπωρο και κυρίως χειμώνα. 

@chelrod15

Το πιο εντυπωσιακό french mani που δεν περιορίζεται στα tips αλλά κυκλικά σε όλη την επιφάνεια των νυχιών. 

@amyle.nails

Half: Το μισό μέρος του νυχιού παραμένει nude και το άλλο μισό αποκτά μοναδική ένταση χάρη στο εφέ του tortoiseshell. 

@amyle.nails

H απόχρωση του κεχριμπαριού είναι πιο έντονη στο συγκεκριμένο look που είναι φωτεινό και τέλειο για μεσαία και κοντά νύχια. 

@overglowedit

Το απόλυτο tortoiseshell που έχει και μια υποψία από marble look. Είναι ιδανικό για μακριά και σε almond shape νύχια και δείχνει τέλειο με total black σύνολα. 

@emilyrobynnailartist

Τρεις τάσεις σε μία, συγκεντρώνει το συγκεκριμένο μανικιούρ. Το tortoiseshell συνδυάζεται με το καφέ χρώμα αλλά και το french mani με glitter στα tips. Αν είσαι τολμηρή, ακόμη κι αν έχεις κοντά νύχια αυτό το look είναι κατάλληλο για εσένα. 

@nailswithluli

Tortoiseshell, aura naila και 3D εφέ με χρυσό. Είναι εκκεντρικό και εξαιρετικά εξεζητημένο αλλά τέλειο για την επόμενη βραδινή σου έξοδο. 

 

© 2024 tlife.gr