Site icon TLIFE

Φθινοπωρινά nail trends – Από το κλασικό κόκκινο μέχρι το animal print και τις chrome λεπτομέρειες

Από το Σεπτέμβριο, που πλησιάζει, μπορείς να υιοθετήσεις μία από τις τάσεις στο μανικιούρ. Τις έχουμε δει από τον περασμένο Φεβρουάριο τόσο στα shows της εβδομάδας μόδας όσο και στο feed των nail artist που τα επιμελήθηκαν. Από το ombre κόκκινο μέχρι το french mani με chrome λεπτομέρειες αλλά και το ανατρεπτικό animal print είναι όλα τους υπέροχα inspo. 

Στη συνέχεια θα δεις αυτά που ξεχώρισα κι εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο που θα αποκτήσεις άμεσα. 

@jessyoungnails

Dark Blush: Είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου. Είναι ο ορισμός του nail art μιας και η βάση είναι ροζ και το εφέ δημιουργείται με ακρυλικό μαρκαδόρο. Η λεπτή γραμμή τόσο στα tips όσο και τη βάση ολοκληρώνουν την artistic διάθεση. 

@misspopnails

Κόκκινο και ombre αλλά… Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το “σβήσιμο” στα ombre nails ήταν έντονο στην άκρη των νυχιών. Τη φετινή σεζόν βρίσκεται στα πλαϊνά μέρη και αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα looks που είδαμε. 

@nailchark

French mani με chrome tips. Είναι ιδανικό και για κοντά νύχια και θα το λατρέψεις από την πρώτη ματιά. 

@naominailsnyc

Cow print: Επανέρχεται δυναμικά και θα το δεις πολύ τους επόμενους μήνες. 

@toryburch

Black is back: Είναι πλέον εμβληματικό και φέτος έχει την τιμητική σου. Με λαμπερό φινίρισμα και ιδανικά σε μακριά και με almond shape νύχια. 

@shuga.studio

Dark Chocolate: Η πιο γλυκιά και “πλούσια” απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος, περιστάσεις και μήκη νυχιών. 

Juan Alvear

Μικροσκοπικά κρύσταλλα στα stiletto nails: Το είδαμε στον ανατρεπτικό οίκο The Blonds με τον nail artist Juan Alvear να δημιουργεί ένα smokey εφέ στα νύχια που συνδύασε με το goth glam που χαρίζουν οι μικροσκοπικές πέτρες. 

@jinsoonchoi

Sheer και minimal: Είναι το no makeup make up των νυχιών. Το είδαμε στο show του Helmut Lang και το λατρέψαμε. 

© 2024 tlife.gr