Site icon TLIFE

Κόκκινο μανικιούρ: Είναι glam, λαμπερό και ιδανικό για τις γιορτινές εμφανίσεις

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα έχεις κλείσει ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου και σκέφτεσαι να υιοθετήσεις το πιο λαμπερό, glam και iconic look. Χωρίς δεύτερη σκέψη το κόκκινο χρώμα είναι ιδανική επιλογή. Όχι, δεν θα ζητήσεις από την expert να χρησιμοποιήσει απλά ένα κόκκινο βερνίκι αλλά να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό nail art. Η Hailey Bieber μας έχεις χαρίσει ήδη μια πρώτη έμπνευση με το τελευταίο της look. 

H προσωπική της nail artist Zola Ganzorigt δημιούργησε ένα “candy cane glazed” look που θυμίζει το αγαπημένο γλύκισμα των Χριστουγέννων. Πρόκειται για ένα french manicure με διάφανη βάση και κόκκινα tips που ταιριάζει πολύ στα almond shape νύχια του super model. 

Κι αν θέλεις μία ακόμη πιο εξεζητημένη εκδοχή του συγκεκριμένου μανικιούρ με έντονα Χριστουγεννιάτικα στοιχεία τότε μια κόκκινη απόχρωση με μεταλλικό φινίρισμα και μια χιονονιφάδα σε ένα από τα tips θα χαρίσει στο beauty look το τέλειο twist. 

Το glitter επιβάλλεται τις γιορτινές ημέρες και αν συνδυαστεί με το κόκκινο χρώμα το μανικιούρ γίνεται επικό. 

Κι επειδή γνωρίζω ότι υπάρχει η κατηγορία των γυναικών που παραμένει πιστή στο κλασικό και αιώνιο κόκκινο η Anya Taylor-Joy υιοθέτησε την ωραιότερη απόχρωση με super λαμπερό φινίρισμα και μπορείς απλά να το αντιγράψεις. 

Διαγώνιο, με ασημί glitter και υπέροχο. Μπορείς να το αποκτήσεις ακόμη κι αν έχεις κοντά νύχια. 

Half moon look και με retro διάθεση. Κατάλληλο ακόμη και για κοντά νύχια είναι classy και chic. 

Φύλλα χρυσού στο παράμεσο μόνο και έντονη κόκκινη απόχρωση στα υπόλοιπα νύχια. 

Velvet φινίρισμα και με τη λάμψη του glitter είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά looks που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο. 

Candyland που σημαίνει κόκκινο με λευκό που συνδυάζεται τέλεια με τοπ εφέ παγιέτας. 

Glass nails: Μία από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις που θα δεις παντού τη νέα χρονιά. Υιοθέτησε τη σήμερα κιόλας. 

© 2024 tlife.gr