Site icon TLIFE

Μανικιούρ: Οι (αμέτρητες) καφέ αποχρώσεις είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχθείς το φθινόπωρο

Το καφέ χρώμα στα νύχια είναι η επιτομή του φθινοπωρινού μανικιούρ. Όλες οι αποχρώσεις του είναι απλά υπέροχες κι αν ζητήσεις από τη nail artist να δημιουργήσει ένα minimal και chic σχέδιο, θα καταφέρεις με τον πιο εύκολο τρόπο να απογειώσεις το beauty look σου. 

Από το french manicure και τα χαριτωμένα dots μέχρι το συνδυασμό διαφορετικών καφέ τόνων, το ματ φινίρισμα και τα floral είναι όλα τους υπέροχα. Το μόνο που μένει είναι δεις στη συνέχεια τα 10 αγαπημένα μου brown nails και να επιλέξεις εκείνο που θα υιοθετήσεις μέσα στο μήνα. 

@pop_polished

French Manicure που συνδυάζεται με dots σε ένα από τα πιο χαριτωμένα και παράλληλα κομψά looks. 

@pop_polished

Αν αγαπάς το ματ φινίρισμα απλώνεις σε κάθε νύχι την αγαπημένη σου γήινη απόχρωση δημιουργώντας το πιο σοφιστικέ μανικιούρ ακόμη και μόνη στο σπίτι. 

@overglowedit

Το καφέ με το πορτοκαλί είναι ένας από τους ωραιότερους συνδυασμούς. Κι αν θέλεις να αποκτήσεις ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό μανικιούρ ζητάς από τη nail artist να ζωγραφίσει μικροσκοπικά λουλούδια καθώς και double french mani εναλλάξ.  

@nailsbyzola

Αυτό είναι το πρώτο μανικιούρ που υιοθέτησε η Hailey Bieber μετά την γέννηση της κόρης της. Το αποκάλυψε η προσωπική της nail artist Zola Ganzorigt σχολιάζοντας “έτοιμη για το φθινόπωρο” πάνω στο post. Πρόκειται για ένα χρώμα που θυμίζει τα φθινοπωρινά φύλλα και είναι πραγματικά ο ωραιότερος τρόπος να υποδεχτείς τη νέα σεζόν. 

@nailartbyqueenie

Minimal chic και κατάλληλο για εσένα που έχεις κοντά νύχια. 

@bycheznails

Πλάγιο french manicure που δείχνει υπέροχο στα almond shape, μακριά νύχια. 

@amyle.nails

Η απόχρωση της σοκολάτας είναι ότι ωραιότερο αν αγαπάς το κλασικό γαλλικό μανικιούρ. 

@amyle.nails

Λευκά tips και κάθετοι κυματισμοί στις τρεις ωραιότερες καφέ αποχρώσεις. 

@thenaillologist

French, ombre mani και floral μαζί. 

© 2024 tlife.gr