Site icon TLIFE

Μην ψάχνεις άλλο: Αυτό είναι το μανικιούρ που θα υιοθετήσεις σήμερα

Το φθινοπωρινό μανικιούρ περιλαμβάνει γήινες αποχρώσεις ή τα κλασικά αγαπημένα σκούρα χρώματα και φυσικά το αιώνιο κόκκινο. Μέχρι τώρα. Οι celebrity nail artists έχουν διαφορετική άποψη και σου προτείνουν να παραμείνεις πιστή στους έντονους και χαρούμενους τόνους που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Με πρώτη και καλύτερη την Betina Goldstein η οποία μόλις δημιούργησε ένα look που θα λατρέψεις. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις το μανικιούρ που θα αποκτήσεις σήμερα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη θα ακολουθήσεις τη συμβουλής της αγαπημένης Goldstein και θα απλώσεις στα νύχια σου τις ωραιότερες πράσινες αποχρώσεις. 

Αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει το πράσινο θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες και η nail artist το έχει τονίσει αποκαλύπτοντας τέλεια μανικιούρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και τώρα προτείνει το πιο εντυπωσιακό. Ξεκινά με την πιο σκούρα απόχρωση στον αντίχειρα και καταλήγει σε ένα ζωηρό lime στο μικρό δάχτυλο. Μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου αν έχεις τα κατάλληλα βερνίκια νυχιών ή να το ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου στο επόμενο ραντεβού. 

 

© 2024 tlife.gr