Site icon TLIFE

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κι όμως οι αθλήτριες λατρεύουν τα εξεζητημένα μανικιούρ

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι έχουν ξεκινήσει. Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά για την Τελετή Έναρξης αλλά σημασία τώρα έχουν μόνο οι αθλητές και οι αθλήτριες που με αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις και ονειρεύονται ένα μετάλλιο. Παράλληλα όμως δεν ξεχνούν (οι αθλήτριες) τα να υιοθετούν τα αγαπημένα τους μανικιούρ.

Τα περισσότερα κρύβουν κάποιο μήνυμα που έχει να κάνει με την πατρίδα και τα χρώματα της σημαίας. Ή απλά είναι τα αγαπημένα τους. 

Είδαμε κοντά αλλά και εκκεντρικά, πολύ μακριά νύχια και μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Η 

Photo by Steve Christo – Corbis/Corbis via Getty Images

Jordan Chiles, Ενόργανη Γυμναστική ΗΠΑ: Στα μακριά και με τετράγωνο σχήμα νύχια της έχει δημιουργήσει ένα snake skin nail στο πλάγιο french mani με μια χρυσή πινελιά που του χαρίζει glam εφέ.

Reuters

Katja Stam, Beach Volley, Ολλανδία: Skittle nails στο αριστερό χέρι και λευκό με τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στο δεξί. 

Reuters

Lamara Distin, Άλμα εις Ύψος, Τζαμάικα: Κίτρινα και φωτεινά σαν τον ήλιο. Είναι το βασικό χρώμα της σημαίας της χώρας της και της ταιριάζει πολύ.  

Reuters

Sha’Carri Richardson, Στίβος 100 μ., ΗΠΑ: Stiletto nails, απίστευτα μακριά και στολισμένα με πετράδια. 

Reuters

Alex Sedrick, Rugby, ΗΠΑ: Τα νύχια της έχουν μεσαίο μήκος και το mani συνδυάζει τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων με των ΗΠΑ. 

© 2024 tlife.gr