Site icon TLIFE

Παστέλ νύχια για την άνοιξη! Δέκα εικόνες που θα θες να δείξεις στην nail artist σου!

Τα παστέλ και η άνοιξη πάνε χέρι- χέρι! Το πιο ανοιξιάτικο χρώμα ξεκινάει από την γκαρνταρόμπα μας αλλά δεν μένει μόνο εκεί! Αν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση μπορείς να το κάνεις και σε μικρότερες δόσεις με το μανικιούρ σου! Αλλά προσοχή: όταν λέμε μικρότερες δόσεις δεν εννοούμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι και μικρότερης σημασίας αφού όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, ένα μανικιούρ από μόνο του μπορεί να κάνει statement και να απογειώσει ένα μινιμαλιστικό outfit όπως είναι ένα τζιν με t-shirt! 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά τέτοια μανικιούρ για να δείξεις στην nail artist σου!

@thehangedit 

Δεν ξέρουμε τι μας αρέσει περισσότερο σε αυτήν εδώ την εικόνα: τα παστέλ νύχια, τα παστέλ αξεσουάρ ή αυτό το ρούχο; Το μήνυμα, σε κάθε περίπτωση, είναι ένα: αν θέλεις παστέλ, πήγαινέ το μέχρι τέλους!

@paintbucketnails

Αν υπάρχει ένα μανικιούρ που να είναι πιο ανοιξιάτικο από το παστέλ, αυτό είναι το μανικιούρ που συνδυάζει το παστέλ με τα λουλούδια! Το παραπάνω, μάλιστα, στηρίζεται και σε ένα πολύ ωραίο χρωματικό combo που είναι το χρώμα της λεβάντας σεταρισμένο με κίτρινο- ώχρα. 

@majestypleasure 

Αν δεν ξέρεις ποιο παστέλ να επιλέξεις μπορείς να κάνεις ένα συνδυασμό πολλών διαφορετικών παστέλ αποχρώσεων, ένα για κάθε νύχι! Το συγκεκριμένο είναι και ένα πολύ ωραίο DIY manicure που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι χρησιμοποιώντας βερνίκια που είχες πολύ καιρό να αξιοποιήσεις!

@paintboxnails 

Ένα… σχεδόν γαλλικό μανικιούρ που συνδυάζει επίσης πολύ πετυχημένα το λιλά με το μουσταρδί. Αυτά τα νύχια αρκεί να τα χαζεύουμε και να μας φτιάχνει η διάθεση! 

@omg215xoxo

Αν έχεις μακριά νύχια αυτό το γαλλικό μανικιούρ είναι μια πολύ ωραία και εντυπωσιακή επιλογή! Διατήρησε τη βάση σου γυμνή από κάθε ίχνος χρώματος και σχημάτισε στην άκρη του κάθε νυχιού μια παχιά καμπύλη με τα βερνίκια και τα χρώματα που έχεις επιλέξει εσύ!

@chloescolors_

Κάνε μια μίξη των αγαπημένων σου παστέλ με πιο φλούο χρώματα ώστε να δώσεις σε κάποια νύχια την απαραίτητη ένταση που θες! 

@majestypleasure 

Οι καμπύλες στα νύχια είναι μεγάλη τάση κι εδώ τις βλέπουμε στην ανοιξιάτικη εκδοχή τους αφού οι καμπύλες αυτές επιτυγχάνονται με παστέλ βερνίκια όπως μοβ, peachy και απαλά κίτρινα. 

@betina_goldenstein 

Μια άλλη έξυπνη επιλογή σε σχέση με τα παστέλ είναι ότι μπορείς να παίξεις με την υφή. Ένα ματ top coat θα μεταμορφώσει αμέσως τον τρόπο που δείχνουν τα νύχια σου και θα διαφοροποιήσει κατά πολύ το αποτέλεσμα. 

@color_camp

Αν αυτό το μανικιούρ δεν σου δίνει μόνο θετικά vibes, τότε… ποιο; Αυτό το χρώμα της μπανάνας ήταν μεγάλη τάση την προπερασμένη άνοιξη και βλέποντάς το θέλουμε πολύ να το επαναφέρουμε στα νύχια μας!

@celinecopenhagen

Δεν χρειάζεται να συνδυάσεις και πολλά στα νύχια σου: ένα ροζ, ένα peachy και ένα λευκό βερνίκι σε συνδυασμό θα διαμορφώσουν τέλεια το σκηνικό! 

© 2024 tlife.gr