Site icon TLIFE

Τα 10 καλοκαιρινά πεντικιούρ που ταιριάζουν με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Αργά και σταθερά παίρνεις χρώμα και τόσο το νεσεσέρ σου όσο και οι αποχρώσεις που χρησιμοποιείς σε μανικιούρ και πεντικιούρ φροντίζεις να το αναβαθμίζει και κολακεύει.

Ειδικά τώρα που φορά τα αγαπημένα σου flat η ψηλοτάκουνα σανδάλια το πεντικιούρ επιβάλλεται να είναι άψογο. Μπορείς μεν να παραμείνεις πιστή στους παστέλ και nude τόνους ή το κλασικό french manicure αλλά οι experts προτείνουν να δοκιμάσεις μία από τις 10 ζωηρές καλοκαιρινές αποχρώσεις που θα λατρέψεις. 

 French mani: Κομψό, διαχρονικό και κατάλληλο για την παραλία, τη βραδινή έξοδο αλλά και τον καλοκαιρινό γάμο στο νησί. 

Μπλε του κοβαλτίου:  Όλες οι αποχρώσεις του μπλε είναι εκείνες που έχεις συνδέσει με το καλοκαίρι. Του κοβαλτίου όμως είναι απλά σαγηνευτική. 

Πορτοκαλί: Είναι το χρώμα που δημιουργεί την πιο εντυπωσιακή αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα. 

Butter Yellow: Συνδυάζει το φως του ήλιου με το παστέλ. Είναι το χρώμα που θεωρείται ουδέτερο μιας και δεν σε περιορίζει σε σχέση με τα outfits, τη διάθεση και την περίσταση.  

Glossy Black: Κι όμως, το μαύρο είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Ναι παραμένει γοητευτικό και το καλοκαίρι. 

Lavender με chrome εφέ: Εξεζητημένο μεν αλλά με τον πιο κομψό τρόπο είναι ένα πεντικιούρ που δείχνει τέλειο κάτω από τον ήλιο. 

Πράσινο: Διασκεδαστικό και γεμάτο ζωντάνια, αναβαθμίζει ακόμη και τα πιο minimal flat σανδάλια. 

Απαλό ροζ της παιώνιας:  Σύμφωνα με τους experts είναι το “Chanel” των πεντικιούρ που σημαίνει ότι πιο classy και αιώνια κομψό. 

Κόκκινο: Είναι πάντα μια καλή ιδέα που χαρίζει μια άκρως θηλυκή πινελιά στο beauty look σου. 

Pearl και Mermaid: Θυμίζει τα αγαπημένα κοχύλια με τις παστέλ αποχρώσεις να δημιουργούν ένα υπέροχο παιχνίδισμα. 

Κεντρική Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

© 2024 tlife.gr