Site icon TLIFE

Τα ωραιότερα nail trends της νέας σεζόν

Το φθινόπωρο είναι εδώ. Είσαι ακόμη σε καλοκαιρινό mood και σε καταλαβαίνω αλλά οφείλω να σου υπενθυμίσω τις τάσεις της νέας σεζόν που μπορείς να υιοθετήσεις σήμερα κιόλας. Μετά τα makeup trends σειρά έχει το μανικιούρ. Γνωρίζω πως έχεις μεγάλη αδυναμία στα nail art designs ενώ θέλεις να είσαι ενημερωμένη σχετικά με τις αποχρώσεις που θα φορεθούν πολύ τους επόμενους μήνες. Και μην ξεχνάς πως πλέον μπορείς να βγεις και να υιοθετήσεις ακόμη και τα πιο εξεζητημένα looks τόσο στις βραδινές σου εξόδους όσο και στις επίσημες περιστάσεις που ενδέχεται να προκύψουν.

Σου έχουν λείψει αλλά η nail artist είναι και πάλι στη διάθεση σου προκειμένου να δημιουργήσει όποιο nail look θέλεις. Κι εγώ είμαι εδώ σήμερα για να σου αποκαλύψω τα ωραιότερα. Εκείνα που είδα στις πασαρέλες και είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις.

Vampy: Είναι μια τάση που θα συζητηθεί πολύ τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο μανικιούρ. Αυτό σημαίνει πως το μαύρο βερνίκι είναι και πάλι στο προσκήνιο αλλά δεν περιορίζεσαι σε μία ή δύο στρώσεις. Θα χαρίσεις το τέλειο twist όπως ακριβώς έχει κάνει η Olivia Rodrigo που ζήτησε από τον celebrity nail artist Tom Bachic να σχεδιάσει μια μικροσκοπική κόκκινη καρδιά. 

@oliviarodrigo

Pucci: Ο εμβληματικός οίκος γίνεται πηγή έμπνευσης και το μανικιούρ αποκτά την ωραιότερη και πιο γοητευτική ρετρό όψη. Παστέλ αποχρώσεις και abstract nail art που μπορείς να καλυψει όλη την επιφάνεια των νυχιών ή να σου χαρίσει το πιο κομψό frenc manicure ever.

@enamelle

Σκοτεινό: Το είδαμε στο runway της Anna Sui και θα σε ανακουφίσει μιας και οι σκούρες αποχρώσεις είναι η μεγάλη σου αδυναμία. Μαύρο, μοβ και γκρι είναι τα τρίχα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις πολύ τους επόμενους μήνες. Όσο σκούρο τόσο το καλύτερο, Μπορείς να το δημιουργήσεις ακόμη και μόνη στο σπίτι αρκεί να ανανεώσεις τη συλλογή σου από βερνίκια νυχιών.

@annasui

Στην ίδια κατηγορία ανήκει τόσο το κλασικό burgundy όσο και το ανεπανάληπτο rouge-noir. Η βαθιά κόκκινη απόχρωση δηλαδή κι εκείνη που κινείται ανάμεσα στο κόκκινο και το μαύρο. Σύμφωνα με τους ειδικούς άλλωστε πρόκειται για τις δύο αποχρώσεις που προτιμούν οι γυναίκες παγκοσμίως, αμέσως μετά τις διακοπές. 

@prabalgurung

Τις είδαμε στους οίκους Prabal Gurung και Etro που σημαίνει πως και επίσημα είναι μεγάλη τάση.

@etro

French Manicure: Ήρθε για να μείνει. Τη φετινή σεζόν όμως θα το δεις στην πιο λαμπερή εκδοχή του. Η βάση παραμένει λευκή και τα tips χρυσά και μεταλλικά σε ένα look που μπορείς να υιοθετήσεις ακόμη κι αν πρόκειται να ντυθείς νύφη μέσα στο χειμώνα. 

@fashionweek

Μεταλλική Υφή: Κατάλληλο για τις τολμηρές αλλά κι εσένα που θέλεις έστω και μία φορά μέσα στους επόμενους μήνες να αποκτήσεις ένα εκκεντρικό μεν αλλά όχι υπερβολικό look. Είναι λαμπερό, ταιριάζει με το αγαπημένο στου sequins dress και θα σου φτιάξει τη διάθεση. 

@christiancowan

Natural: Αν είσαι λάτρης του nude & chic και του minimal nail look τότε φέτος είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αφήσεις τα κοντά και περιποιημένα νύχια σου “γυμνά” που σημαίνει πως αρκεί να απλώσεις μια στρώση base coat μόνο ή να χρησιμοποιήσεις ανοιχτή beige απόχρωση που είναι σχεδόν διάφανη. 

@proenzaschouler

Εναλλακτικά και στην ίδια κατηγορία ανήκει και το ροζ. Κι αν το έχεις συνδέσει με την άνοιξη οι διασημότεροι nail artists επιμένουν πως είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. 

@moschino

Κόκκινο το κλασικό: Ένα είναι το σίγουρο. Στο νεσεσέρ σου υπάρχει πάντα ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών που σε σώζει κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις. Φέτος υπάρχει μια τάση επιστροφής στα κλασικά κι αγαπημένα και το κόκκινο χρώμα στα νύχια ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. 

@viviennewestwood

Δεν μένει παρά να κλείσεις το ραντεβού σου με τη nail artist.

 

 

 

© 2024 tlife.gr