Site icon TLIFE

Τα πιο εντυπωσιακά nail trends της νέας χρονιάς που μπορείς να υιοθετήσεις σήμερα κιόλας

Αν και μας χωρίζουν δύο μόνο μέρες από τη νέα χρονιά μπορείς να υιοθετήσεις τις μεγαλύτερες τάσεις της ξεκινώντας από το μανικιούρ. Είναι άλλωστε εκείνο που χαρίζει την τελευταία μεν αλλά πολύ σημαντική πινελιά στο beauty look σου. Και τώρα που είσαι καλεσμένη στα πιο λαμπερά parties θα πρέπει να είναι εντυπωσιακό κι εκείνο που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Οι experts έχουν ήδη απoκαλύψει τα trends κι εσύ απλά πρέπει να επιλέξεις εκείνα που σε αντιπροσωπεύουν και σου ταιριάζουν. 

Το french manicure παραμένει στο προσκήνιο ενώ το floral look κάνει την επανεμφάνιση του σε πολλές και υπέροχες εκδοχές. Οι nude αποχρώσεις θα είναι εκείνες που θα πρωταγωνιστήσουν όπως επίσης το μπλε αλλά και το λιλά που ψήφισε η Pantone ως το χρώμα της χρονιάς. Δες στη συνέχεια τις ωραιότερες προτάσεις των nail artists και κλείσε το ραντεβού σου έγκαιρα. 

Very Peri: Είναι η ονομασία του χρώματος της Pantone και πρόκειται για εκείνο που θα κάνει θραύση την άνοιξη. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και μήκη ή σχήματα νυχιών και δείχνει υπέροχο και το χειμώνα. 

Milk Foam: Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα trends κατάλληλο για εσένα που παραμένεις πιστή στις γήινες αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο look τις συνδυάζει με έναν απίθανο τρόπο. 

Rainbow Tips: Τo french manicure στην πιο χρωματιστή και χαρούμενη εκδοχή του. Τα tips έχουν τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου και το σίγουρο είναι πως θα κοιτάς συνέχεια τα υπέροχα νύχια σου. 

Mix & Match: Επιλέγεις τις αγαπημένες σου αποχρώσεις και απλώνεις κάθε μία ξεχωριστά. Είναι το μανικιούρ που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου και κατάλληλο για τις αναποφάσιστες. 

Chocolate: Οι αποχρώσεις της σοκολάτας είναι εκείνες που λατρεύεις και είσαι τυχερή αφού οι experts τις προτείνουν τόσο για το χειμώνα όσο και για την ερχόμενη άνοιξη. 

Πράσινο: Είναι το χρώμα της ελπίδας κι εκείνο που αναδεικνύει όλους τους τόνους δέρματος. Η γλυκιά, σκούρα απόχρωση είναι κομψή και σοφιστικέ.   

Y2K Motifs: Εμπνευσμένο από τα 2000s και με νοσταλγική διάθεση τα νύχια στολίζονται με λουλούδια, smiley faces και καρδιές σε ένα από τα πιο αισιόδοξα nail art designs της χρονιάς.  

Μπλε: Βαθύ και έντονο ταυτόχρονα αντικαθιστά το μαύρο και θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Μπορείς να το υιοθετήσεις ανεξάρτητα από το μήκος των νυχιών σου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Checkerboards nails: Έκαναν την εμφάνιση τους το 2021 και συνεχίζουν να παραμένουν huge trend. H νέα εκδοχή θέλεις να δημιουργείται με πολλά και έντονα χρώματα διαφορετικά σε κάθε νύχι. 

Nude: Last but not least το απόλυτο “γυμνό” είναι εδώ για εσένα που επιλέγεις το φυσικό και λιτό μανικιούρ. 

Μένει να αποφασίσεις το πρώτο που θα αποκτήσεις.

© 2024 tlife.gr