Site icon TLIFE

Το πεντικιούρ του φθινοπώρου – Οι 6 αποχρώσεις που πρέπει να δεις πριν κλείσει το επόμενο ραντεβού σου

Τυπικά είναι φθινόπωρο αλλά στην καρδιά και στην ατμόσφαιρα είναι ακόμη καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίσεις να φοράς τα αγαπημένα σου σανδάλια, flat ή ψηλοτάκουνα και το πεντικιούρ σου επιβάλλεται να είναι άψογο. 

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι η απόχρωση που ταιριάζει στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι ειδικοί έχουν τις ωραιότερες ιδέες. Πριν έρθει η στιγμή να φορέσεις τις αγαπημένες σου μπότες ή το μαύρο καλσόν, σε αυτή τη μεταβατική δηλαδή εποχή, υπάρχουν έξι υπέροχα χρώματα που προτείνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Και είναι όλα τους huge trends. 

 

Καφέ Τόνοι για εσένα που αγαπάς τα minimal looks. Οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι η βασική τάση της σεζόν άλλωστε και ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. 

Black cherry και σοφιστικέ. Μια vamp απόχρωση που θα χρησιμοποιήσεις και στο μανικιούρ σου υιοθετώντας το απόλυτο matchy. 

Καφέ με χάλκινο υποτόνο και shimmer. Μια glam πινελιά σε ένα χρώμα ιδανικό τόσο για το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα. 

Μαύρο: Το goth look είναι τεράστιο trend τόσο όσον αφορά στο μακιγιάζ όσο και το μανικιούρ-πεντικιούρ. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι είναι το νέο κόκκινο. 

Μοβ σκοτεινό και γοητευτικό. Είναι η φθινοπωρινή εκδοχή του lavender που έκανε θραύση την περασμένη άνοιξη. Ανήκει στην κατηγορία του goth αλλά με πιο λαμπερό τρόπο. 

 

Terracotta: Αν και θυμίζει το καλοκαίρι είναι η απόχρωση που ταιριάζει πολύ και στο φθινόπωρο μιας και είναι γήινη και ότι πιο γοητευτικό. 

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr