Ο οίκος Chloé βγάζει νέο άρωμα με πρωταγωνίστρια την Lucy Boynton!

Το Chloé, το κλασικό αυτό άρωμα, ήταν το άρωμά μου για χρόνια. Γιατί έχει μια πουδρέ βάση που μου αρέσει πολύ (είναι αυτή που αγαπώ περισσότερο στα αρώματα) και γιατί ο οίκος Chloé έχει μια υπέροχη, αβίαστη και αέρινη κομψότητα. Και οπωσδήποτε τα κορίτσια του έχουν… κάτι.

Το παραπάνω δεν ανήκει σε εμένα. Γιατί αυτές που αγαπάμε το άρωμα Chloé και τον οίκο, γενικά, είμαστε πολλές.Το μεγάλο νέο είναι ότι ο οίκος έχει ολοκαίνουργιο λανσάρισμα την πιο κατάλληλη στιγμή, την στιγμή που πολλές από εμάς αναζητάμε την επόμενη μυρωδιά που θα μας ντύσει όλα όσα πρόκειται να ζήσουμε τη νέα σεζόν!

Ο οίκος, λοιπόν, επανεξετάζει το εμβληματικό του άρωμα Eau de Toilette, και αυτή τη φορά το κάνει πιο τολμηρό και πιο ξεκάθαρο. Ακόμα και τα πιο κλασικά κομμάτια μπορούν να επανεξεταστούν και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από μια επανερμηνεία. Το αποτέλεσμα είναι μία ανακάλυψη.

ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ CHLOÉ


Οι αρωματοποιοί Sidonie Lancesseur και Michel Almairac δημιούργησαν το νέο αυτό άρωμα, το Rose Tangerine. Το άρωμα διατηρεί ακόμα την εμβληματική νότα της σειράς: φωτεινό, φρέσκο, καθαρό τριαντάφυλλο, που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητας του αρώματος του οίκου.
Αυτή τη φορά, το υπέροχο τριαντάφυλλο προκαλεί μια απροσδόκητα φρουτώδη ανατροπή: η γεμάτη ζωή εσάνς του μανταρινιού δίνει λάμψη, ενώ το έντονο φραγκοστάφυλο με τους καταπράσινους τόνους του ενισχύει τον χαρακτήρα του αρώματος. Ο κέδρος και το λευκό κεχριμπάρι παραμένουν για να προσδώσουν ένα αποτέλεσμα υπερσύγχρονης κομψότητας. Το Chloé Eau de Toilette αποτελεί μια έκφραση θηλυκότητας, περισσότερο απελευθερωμένη και πιο δυναμική από ποτέ.

Η LUCY BOYNTON ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ CHLOÉ


Μια νέα ιστορία με μια νέα μούσα. Η Βρετανικής και Αμερικανικής καταγωγής ηθοποιός Lucy Boynton με την ομορφιά, τη φρεσκάδα και την αδιαμφισβήτητη γοητεία της, ενσαρκώνει τον αυθόρμητο χαρακτήρα και το ελεύθερο πνεύμα του αρώματος Chloé Eau de Toilette. Η εμπνευσμένη προσωπικότητά της: αυτό το κάτι ιδιαίτερο που αντανακλά τέλεια το πνεύμα του αρώματος Chloé.

Όσο για τη γυναίκα που φοράει το άρωμα Chloé; Είναι η γυναίκα που αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο που αποκτά το δικό της στυλ και ακολουθεί τη διαίσθησή της, τα συναισθήματά της και τις αισθήσεις της. Ζει μια σειρά από ξεκάθαρες, χαρούμενες και αυθεντικές στιγμές που αντιπροσωπεύουν τη γυναίκα του αρώματος Chloé με όλη της την φυσική ομορφιά.

Διατηρώντας το ίδιο πνεύμα, ο φωτογράφος Karim Sadli αποτυπώνει ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο που καταγράφει τέλεια το πνεύμα του αρώματος Chloé. Η εικόνα που δημιούργησε αποκαλύπτει μια στιγμή που αναστελει το χρόνο, όπου η Lucy Boynton, με το γυμνό της δέρμα και τα εκθαμβωτικά της μάτια, δείχνει τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι. Αγνά και απλά.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164