Ο Raf Simons λανσάρει το πρώτο του άρωμα για τον οίκο Calvin Klein!

Στον λόγο που έδωσε ο Raf Simons στα CFDA Awards, ο Raf Simons ευχαρίστησε πολλούς ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τους φίλους του, την οικογένειά του και τους συναδέλφους του στον οίκο Calvin Klein. Και στο τέλος ευχαρίστησε τις γυναίκες. Απλώς τις γυναίκες. Τέλεια.

Σήμερα, όλα απέκτησαν μια εξήγηση: “Women” λέγεται το ολοκαίνουργιο άρωμα του οίκου Calvin Klein το οποίο, μάλιστα, είναι και το πρώτο οου δημιούργησε ο Raf Simons από τότε που ανέλαβε τα ηνία του καλλιτεχνικού διευθυντή τον Αύγουστο του 2016.

Η καμπάνια για το άρωμα Women φωτογραφήθηκε από την επί χρόνια φίλη του Raf Simons, Anne Collier, η οποία φωτογράφισε διάσημες όπως την Lupta Nyong’o σε έγχρωμη αποτύπωση οι οποίες πλαισιώθηκαν από ασπρόμαυρες φωτό άλλων γυναικών οι οποίες αποτέλεσαν για εκείνες πηγή έμπνευσης.

“Αμέσως μόλις ανέλαβα καθήκοντα στον οίκο, μελέτησα εντατικά τα αρώματα που υπήρχαν ήδη στο portfolio γιατί ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να συνεχίσουν τις ιστορίες που έλεγαν αυτά τα αρώματα- σταθμοί. Ήταν σαφές ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα νέο άρωμα και να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία!”, είπε ο σχεδιαστής.

Tο άρωμα Women του Calvin Klein διατίθεται στα Harvey Nichols, σύντομα θα σου έχουμε λεπτομέρειες για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αλλά εν τω μεταξύ θέλω να συζητήσουμε: ποιο από τα θρυλικά αρώματα του οίκου έχεις φορέσει/φοράς φανατικά; CK One, Eternity, Euphoria ή Obsessed;


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164