Oh no! Όσο εμείς κάναμε Πάσχα η Cara Delevingne… έκανε αυτό στα μαλλιά της!

Όσο εσύ ήσουν σε κάποιο χωριό/νησί ή/και στην πόλη για Πάσχα, η Cara Delevingne άλλαζε για μια ακόμη φορά τα μαλλιά της, μερικές μόλις μέρες μετά από αυτό το υπέροχο bob με το peroxide blonde χρώμα.

Το (insta)story είναι το εξής: πριν από λίγες μέρες στα instastories της η Cara ανέβασε μια photo που δείχνει τα μαλλιά (της, προφανώς!) στο πάτωμα. Την photo, δηλαδή, που θα δεις παρακάτω…

Λίγο αργότερα, ανέβασε και το τελικό αποτέλεσμα αυτού του κουρέματος. Λοιπόν, η Cara Delevingne, σε περίπτωση που διέφυγε της προσοχής σου, έχει τώρα αυτά τα μαλλιά!

Κάτω από αυτή την photo έγραψε: “I’m coming for you Life in A Year!”, όπου Life in A Year η ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, γεγονός που ξεκάθαρα σημαίνει ότι αυτή της η αλλαγή έγινε για τις ανάγκες της νέας της ταινίας.

Η Cara Delevingne εδώ και λίγα χρόνια έχει στραφεί στην υποκριτική που είναι και η no1 προτεραιότητά της, οπότε δεν διστάζει να θυσιάσει τα άλλοτε signature μαλλιά της για την νέα μεγάλη της αγάπη.

Αλλά και πιο πριν, η Cara Delevingne έκανε πολλές περισσότερες αλλαγές στο hair look της σε σχέση με αυτές που πιστεύαμε. Για να δεις τις πιο αγαπημένες μας κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164