Πώς πιστεύεις ότι είναι η Kim Kardashian όταν μένει σπίτι της σε καραντίνα;

Η Kim Kardashian βρίσκεται στο σπίτι όπως κι ο μισός πλανήτης αυτήν εδώ τη στιγμή. Όταν, όμως, είσαι η Kim Kardashian το να μείνεις στο σπίτι δεν σημαίνει ότι θα βάλεις την ρόμπα σου, θα συρθείς μέχρι την κουζίνα, θα φτιάξεις καφέ και θα καθίσεις στο laptop στο σαλόνι για να ξεκινήσεις δουλειά όπως- όπως. Γιατί είσαι η Kim Kardashian και έχεις εκατομμύρια followers στο instagram που περιμένουν πώς και πώς να σε δουν. Το να βάλεις την ρόμπα σου, λοιπόν, δεν παίζει ως σενάριο.

Πώς, λοιπόν, μπορεί να είναι η Kim Kardashian αυτή τη στιγμή; Σου απαντάμε με την selfie που η ίδια ανέβασε στο instagram της κάποιες ώρες πριν και επανερχόμαστε για να την αναλύσουμε.

Κάτω από αυτή τη φωτό η Kim Kardashian έγραψε: “Στέλνω σε όλους την αγάπη μου αυτή τη στιγμή”. Αλλά αυτή δεν είναι μια οποιαδήποτε φωτό. Είναι μια φωτό από το σπίτι της με την Kim να έχει τους τέλειους κυματισμούς στα μαλλιά, full makeup και την τέλεια τραβηγμένη γραμμή eyeliner. Η ερώτηση είναι: εσύ πώς είσαι αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές;

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164