Ask The Expert: Τελικά η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται;

Αναρωτήθηκες ποτέ αν υπάρχει κάτι που όχι μόνο εξαφανίζει την επίμονη κυτταρίτιδα, αλλά σου αφήνει μια αίσθηση αναζωογόνησης από μέσα προς τα έξω; Υπάρχει αλήθεια κάτι τέτοιο; Υπάρχει! Είναι η νέα επαναστατική τεχνολογία Sphairin, που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην Ιατρική Αισθητική και εφαρμόζεται πλέον με μεγάλη επιτυχία στο Derma Care Center.

Φυσικά, ρωτήσαμε τη Μαρία Παπαδοπούλου*, υπεύθυνη κοσμητολόγο-αισθητικό και ιδρύτρια του Derma Care Center πώς δουλεύει η τεχνολογία αυτή και μας εξηγεί:

«Αυτή η θεραπεία υψηλής τεχνολογίας αλλάζει εντελώς τα δεδομένα στην τόνωση της ροής του αίματος, την ενίσχυση της οξυγόνωσης, και τη βελτίωση της λεμφικής αποστράγγισης. Αποτελεί ιδανική μέθοδο για την τόνωση των μυών και τη σύσφιξη του δέρματος, αντιμετωπίζει στοχευμένα τις προβληματικές περιοχές σε κυτταρικό επίπεδο, καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα και ανακουφίζοντας από τους ενοχλητικούς πόνους που αυτή προκαλεί.

Τώρα, σε επιστημονικό επίπεδο: Πώς αυτό το θαυματουργό μηχάνημα κάνει τα μαγικά του στο δέρμα και το σώμα σας; Το Sphairin είναι μια μη επεμβατική τεχνολογία πολλαπλών κεφαλών διαφορετικών διαστάσεων. Χρησιμοποιεί ένα πρωτοπόρο τεχνολογικό σύστημα μικροδονήσεων και μηχανικών διεγέρσεων του εξωκυττάριου χώρου με ταυτόχρονη υπέρυθρη ακτινοβολία laser. Μέσω των διαφορετικών μεγεθών των κυλινδρικών κεφαλών, που αποτελούνται από 55 σφαιρίδια διαφορετικής ενεργειακής πυκνότητας, δημιουργούνται μηχανικές δονήσεις χαμηλής συχνότητας, που μιμούνται τη συχνότητα δόνησης των κυττάρων. Ο μηχανισμός αυτός επιδρά στοχευμένα στους κύριους παράγοντες που προκαλούν φλεγμονές, όπως η κυτταρίτιδα,η μειωμένη λεμφική κυκλοφορία, η κατακράτηση υγρών ή η συσσώρευση των λιποκυττάρων. Όπως και σε όλες τις θεραπείες μας, έτσι και σε αυτήν ακολουθούμε ένα ακριβές πρωτόκολλο, ανάλογα με τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του ενδιαφερόμενου».

3+1 μηχανισμοί δράσης ΣΕ 1 ΜΟΝΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ με το Sphairin

Εμείς το δοκιμάσαμε και σου έχουμε 5 λόγους γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις κι εσύ άμεσα πριν από το καλοκαίρι.

1. Γλυπτική σώματος
Το Sphairin στοχεύει στην αναδιαμόρφωση και σμίλευση των περιοχών του σώματος, στις οποίες είναι εμφανής η εναπόθεση λίπους, αναλαμβάνοντας δράση εκεί όπου οι παραδοσιακοί τρόποι δύσκολα τα καταφέρνουν (συνήθως, οι περιοχές αυτές είναι τα χέρια, η πλάτη, η μέση, η κοιλιά, οι μηροί και οι γλουτοί), αφήνοντας το σώμα λείο, καλλίγραμμο και σμιλευμένο.

2. Εξάλειψη κυτταρίτιδας
Η κυτταρίτιδα είναι ένα θέμα που απασχολεί 9 στις 10 γυναίκες. Εμφανίζεται λόγω της κατακράτησης υγρών και της υπερδιόγκωσης των λιποκυττάρων και είναι συνέπεια του σύγχρονου τρόπου ζωής. Το Sphairin, χάρη στις τέσσερις συνεργιστικές του δράσεις, επικεντρώνεται με ακρίβεια στις προβληματικές περιοχές, βελτιώνοντας την μικρo-κυκλοφορία και λειαίνοντας τους ιστούς.

3. Τόνωση του δέρματος
Η τόνωση του δέρματος δεν γίνεται μόνο με καλλυντικά προϊόντα. Πολλές φορές είναι αναγκαία μια συνδυαστική θεραπεία, που συνδυάζει προϊόντα και τεχνολογία, ειδικά μετά από απότομη απώλεια βάρους. Με τη χρήση του Sphairin και των ήπιων βιομιμητικών μικροδονήσεων στα κύτταρα, επιτυγχάνουμε αξιόλογα αποτελέσματα κατά της χαλάρωσης και μια πιο νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα.

4. Αποσυμφόρηση του βάρους στα κάτω άκρα
Αν έχεις ποτέ την αίσθηση ότι τα πόδια σου, οι αστράγαλοι και τα πέλματα είναι βαριά, το Sphairin είναι ιδανικό για σένα. Η θεραπεία Sphairin, χάρη στο σύστημα μικροδονήσεων με ταυτόχρονη συμπίεση, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και της λέμφου στα κάτω άκρα, διεγείροντας την αποτοξίνωση, μειώνοντας ταυτόχρονα τον αυξημένο όγκο στάσιμου αίματος που οδηγεί σε δυσφορία και προβλήματα κινητικότητας.

Γιατί να επιλέξεις τη θεραπεία με την τεχνολογία Sphairin στο Derma Care Center;

Γιατί αποτελεί τη μοναδική τεχνολογία συμπίεσης/δόνησης που δρα τόσο στα αίτια όσο και στις συνέπειες των ανισορροπιών του σώματος, δηλαδή έχει μια σειρά από αποτελέσματα στο σώμα: καταπολεμά και εξομαλύνει την κυτταρίτιδα και το δέρμα με φλοιό πορτοκαλιού, βελτιώνει τη λεμφική και φλεβική κυκλοφορία, πραγματοποιεί σημαντική μηχανική λεμφική αποχέτευση σε ολόκληρο το σώμα, μειώνοντας την περιφέρεια της μέσης και των μηρών, ενώ παράλληλα συσφίγγει και τονώνει τους μύες και τον συνδετικό ιστό. Και όλα αυτά χωρίς παρενέργειες (μώλωπες, αλλοιώσεις κ.λπ.) και με γρήγορα και κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Γιατί τα αποτελέσματα είναι ορατά από τα πρώτα λεπτά της πρώτης συνεδρίας.

Γιατί συνδυάζεται άψογα με άλλες θεραπείες μείωσης του τοπικού λίπους που ήδη εφαρμόζονται στο Derma Care Center –που βραβεύτηκε στα Aesthetic Awards ως Aesthetic Center of the Year– για ακόμα πιο εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα.

Γιατί είναι απίστευτα αποτελεσματικό για την αποκατάσταση των φλεγμονών μετά την προπόνηση.

Γιατί θα αρχίσεις τη θεραπεία με το Sphairin αρχικά για να βελτιώσεις το σώμα σου, αλλά θα το συνεχίσεις για τον τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι: για την υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας που προσφέρει.

*Η Μαρία Παπαδοπούλου είναι εξειδικευμένη κοσμητολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών. To Derma Care Center ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007 από την πτυχιούχο Αισθητικό – Κοσμητολόγο Μαρία Παπαδοπούλου με όραμα να εφαρμόζει στην πράξη τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές θεραπείες – υπηρεσίες. Σήμερα, 17 χρόνια μετά, έχει καταφέρει να αποσπάσει πολλά βραβεία για τις αποτελεσματικές θεραπείες του και κατάφερε να διακριθεί ως το Best Aesthetic Center of the Year για το 2024.

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164