Beuty Buys: Τα 10 τζελ καθαρισμού της επιδερμίδας που έχει δοκιμάσει και προτείνει η beauty editor

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το πρώτο βήμα τόσο της πρωινής όσο και της βραδινής ρουτίνας περιποίησης. Απλώνεις πάντα το serum και στη συνέχεια την ενυδατική και αντηλιακή κρέμα σε απόλυτα καθαρό και στεγνό δέρμα. Και δεν πέφτεις ποτέ για ύπνο αν δεν έχεις αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων. 

Κι αν δεν είσαι σίγουρη για τη μορφή του προϊόντος καθαρισμού που πρέπει να χρησιμοποιείς θα σου υπενθυμίσω τον κανόνα του διπλού: Είναι εκείνος που μας σύστησαν οι Κορεάτισσες και θεωρείται πλέον τόσο από δερματολόγους όσο και facialists ο πιο σωστός. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το κλασικό γαλάκτωμα θα χρειαστείς απαραίτητα και ένα gel καθαρισμού. Κι επειδή έχω δοκιμάσει πολλά τα τελευταία χρόνια μπορώ με ευκολία να σου αποκαλύψω το δικό μου Top 10 που θα δεις στη συνέχεια:  

Σημαντική Λεπτομέρεια: Η θερμοκρασία του νερού. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ειδικά αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα. Το πολύ ζεστό νερό είναι πιθανό να δημιουργήσει κοκκινίλες και ερεθισμούς ενώ παράλληλα δεν θα απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους αντιθέτως θα τα κρατήσει στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πόροι. Ιδανική θερμοκρασία, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι οι 37 βαθμοί. 

Chanel Le Gel: Αφαιρεί απαλά ρύπους και μακιγιάζ ενώ περιποιείται σε βάθος το δέρμα με βοήθεια από δύο θαλάσσια εκχυλίσματα. 

Radiant Micellar Cleansing Gel:  Με ενεργά μικύλλια που αφαιρούν από πρόσωπο, χείλη και μάτια το μακιγιάζ, τους ρύπους και τη λιπαρότητα διατηρώντας την φυσική ισορροπία της επιδερμίδας και προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση. Περιέχει επίσης πρεβιοτικά που ενισχύουν και εξισορροπούν την φυσιολογική χλωρίδα της επιδερμίδας, Προβιταμίνη Β5 και έλαιο Αβοκάντο που ενισχύουν την υγρασία και Κίτρο, Μπρόκολο και Aloe Vera που καθαρίζει τους πόρους και περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα.

Sephora Clean Skin Gel: Μια φόρμουλα καθαρισμού και ενυδάτωσης με πρεβιοτικά και αλόη που χαρίζουν στο δέρμα φρεσκάδα και έντονη  αίσθηση άνεσης. Απόλυτα άοσμο και κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες. 

Erre Due Purifying Cleansing Gel: Προϊόν για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Απομακρύνει το σμήγμα και αφαιρεί το μακιγιάζ διατηρώντας την φυσική υγρασία στο δέρμα χάρη στην προβιταμίνη Β5 που περιέχει. 

Nivea RoseCare Micellar Wash Gel:  Τζελ καθαρισμού με ροδόνερο που καθαρίζει τους ρύπους απομακρύνοντας ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. 

L’ Oreal Paris Revitalift Replumping Micellar Cleansing Gel: Αναπληρώνει τον όγκο της επιδερμίδας προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει. 

Byoma Creamy Jelly Cleanser:  Προϊόν εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα Tri-Ceramide Complex που ενισχύει τον φραγμό (κηραμίδια, χοληστερόλη, λιπαρά οξέα), καθώς και με αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα ρίζας γλυκόριζας και πράσινου τσαγιού που θρέφουν, ενώ παράλληλα φωτίζουν, θρέφουν και  περιποιούνται την επιδερμίδα.

Seventeen Clear Skin Foaming Gel Cleanser:  Πρόκειται για μια σύνθεση ιδανική για λιπαρές ή με τάση ακμής επιδερμίδες. Είναι εμπλουτισμένο με έλαιο Τεϊόδεντρου, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες που ανακουφίζει από τους ερεθισμούς, προλαμβάνει την εμφάνιση των συμπτωμάτων ακμής εξισορροπώντας τη λιπαρότητα.

Caudalie Purifying Gel Cleanser: Είναι ιδανικό για δέρματα με τάση ακμής. Καθαρίζει, συσφίγγει τους πόρους, μειώνει την υπερβολική έκκριση σμήγματος χωρίς να αφήνει αίσθηση ξηρότητας. Περιέχει φυσικό σαλικυλικό οξύ, βιολογικό νερό σταφυλιών και πολυφαινόλες. 

Clinea Balance Spell Gel: Με τσάι matcha και φυσικό σαλικυλικό οξύ στη σύνθεση του αφαιρεί ρύπους και μακιγιάζ μειώνοντας τη λιπαρότητα και αφήνοντας μια έντονη αίσθηση δροσιάς στο δέρμα. 

ακακ

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164