Face Mists: 5 προϊόντα με σπάνια συστατικά που κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό όλη την ημέρα

Υπάρχει ένα προϊόν περιποίησης που πρέπει να βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα σου τους καλοκαιρινούς μήνες τόσο στην πόλη όσο και τις διακοπές. Πρόκειται για το μοναδικό που χαρίζει δροσιά και πλούσια ενυδάτωση το πρόσωπο με μία μόνο κίνηση. Και αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη ποιο είναι, αναφέρομαι στο face mist. Εκείνο που σου χαρίζει μια απίθανη αίσθηση δροσιάς είτε είσαι κολλημένη στην κίνηση είτε απολαμβάνεις τον ήλιο στην αγαπημένη σου παραλία.

Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερη ανάγκη το έχεις. Δεν το αποχωρίζεσαι μιας και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ της χαρίζει φυσική λάμψη. Οι νέες φόρμουλες που έχουν δημιουργήσει τα αγαπημένο σου brands  περιέχουν δραστικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που προστατεύουν και θρέφουν και αυτό σημαίνει πως το face mist έχει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες.

Clarins Hydrating-Esssentiel – Hydrating Multi-Protection Mist: Χαρίζει ενυδάτωση, αναζωογόνηση και προστασία στην επιδερμίδα που ταλαιπωρείται από το περιβαλλοντικός στρες. Το χρησιμοποιείς για να δροσιά και την απαραίτητη υγρασία αλλά και μετά το μακιγιάζ ώστε να παραμείνει στη θέση του για ώρες. 

Gucci Brume de Beaute: Το έλαιο μαύρου τριαντάφυλλου καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχει στη σύνθεση του είναι το μυστικό συστατικό της φόρμουλας. Παράλληλα είναι εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό Οξύ που χαρίζει ενυδάτωση και υγιή όψη, ενώ ένα μείγμα συστατικών συμβάλλουν στη ρύθμιση του μακιγιάζ. 

Augustinus Bader The Face Mist: Λεπτό ενυδατικό νέφος με ροδόνερο που προστατεύει, καταπραΰνει και τονώνει το δέρμα.  

The Body Shop Edelweiss Bouncy Jelly Mist:  Περιέχει διπλάσια ποσότητα από το συμπύκνωμα των συστατικών του λουλουδιού εντελβάις, το οποίο είναι με φυσικό τρόπο ενισχυμένο με λεοντοποδικό οξύ, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. 

Anthonites Soothe and Hydrate Face Mist: Ενυδατώνει, τονώνει και ενισχύει το μικροβίωμα της επιδερμίδας του προσώπου. Πρόκειται για ένα καταπραϋντικό μείγμα εμπλουτισμένο με πρεβιοτικά, χωρίς αλκοόλη και με συστατικά φυσικής προέλευσης. Η καταπραϋντική του δράση ενισχύεται από τις φυσικές πράσινες νότες του γερανιού και από τα αρώματα χαμομηλιού και κυπαρισσιού.

Tips

  • Εκτός από άμεση αναζωογόνηση και δροσιά μπορείς χρησιμοποιείς το face mist μετά τον καθαρισμό και πριν την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας για έξτρα προστασία. 
  • Είναι ιδανικό για τις ημέρες που δεν έχεις κοιμηθεί καλά και το πρόσωπο ή τα μάτια σου είναι πρησμένα. 
  • Το καλοκαίρι είναι ακόμη καλύτερο να βάλεις το face mist στο ψυγείο ώστε η δροσερή αίσθηση να είναι ακόμη πιο έντονη. 
  • Θα βρεις το αγαπημένο σου face mist και σε travel size ώστε να το έχεις πάντα μαζί σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164