Site icon TLIFE

Golden Hour Skin: Τα προϊόντα σώματος που χρειάζεσαι για λαμπερό δέρμα στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Τα ωραιότερα σημεία του σώματος aka ώμοι, πόδια, χέρια και ντεκολτέ είναι εκτεθειμένα το καλοκαίρι και επιβάλλεται να είναι λαμπερά και απαλά. Γνωρίζεις άλλωστε ότι το Golden Hour Skin Trend είναι ένα από τα πιο δημοφιλή το καλοκαίρι και δεν αφορά μόνο το πρόσωπο. Το συγκεκριμένο εφέ δείχνει υπέροχο με το αγαπημένο σου slip dress, την mini φούστα αλλά και το strapless βραδινό. 

Για να αποκτήσεις τη λάμψη της Golden Hour θα χρειαστείς συγκεκριμένα προϊόντα σώματος που θα σου αποκαλύψω στη συνέχεια. Μετά το ντους και λίγο πριν τη έξοδο στο νησί ή την πόλη θα χαρίσεις στο δέρμα την πιο γοητευτική υφή και όψη. 

 
 
 

Tommy G Body Glow Bronzing: Αφήνει στο δέρμα μια ομοιόμορφη, μεταλλική λάμψη και απαλή υφή. Είναι μια κρέμα σώματος με χρώμα που ενυδατώνει σε βάθος αφήνοντας την τέλεια sun-kissed όψη. 

Kora Organics Noni Glow – Lightweight multi-purpose body treatment oil: Ένα πολυτελές, ανάλαφρο λάδι σώματος με εκχύλισμα Βιολογικού Noni και έλαια αγριοτριανταφυλλιάς και ηλιόσπορου που θρέφουν και προστατεύουν το δέρμα χάρη στα λιπαρά οξέα που περιέχουν, γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση.

Coco & Eve Glow Figure Whipped Body Cream  – Tropical Mango ScentΤο Body Moisture Whip ενυδατώνει εντατικά το δέρμα χάρη στο παρθένο λάδι καρύδας καθώς και στο λάδι κακάο, αυξάνει την ελαστικότητά του και το αφήνει ιδιαίτερα ελαστικό. Το εκχύλισμα σύκου περιέχει αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ρίζες που υπάρχουν στο περιβάλλον. Η κρέμα περιέχει επίσης μάνγκο, παπάγια και μαγγοστίνη, που λόγω των πλούσιων αντιοξειδωτικών και αμινοξέων, φωτίζουν το δέρμα. Το εκχύλισμα σπόρων καφέ τονώνει, ενδυναμώνει και βελτιώνει την όψη του δέρματος. Η γρήγορη απορρόφηση, μη λιπαρή φόρμουλα με άρωμα τροπικού μάνγκο αλλάζει πραγματικά το δέρμα και – χάρη στο εκχύλισμα σπόρων καφέ – καταπολεμά επίσης αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα.

© 2024 tlife.gr