Site icon TLIFE

My Beauty Buys: 10 after sun που προτείνει η beauty editor

Αμέσως μετά την παραλία ή την πισίνα υπάρχει ένα προϊόν που θα χαρίσει την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα ενώ θα παρατείνει το μαύρισμα σου. Ναι, αναφέρομαι στο after sun που είναι το απόλυτο star product του καλοκαιριού. Τα αγαπημένα beauty brands έχουν δημιουργήσει after sun με ξεχωριστές συνθέσεις που προσφέρουν ταυτόχρονα έντονη αίσθηση δροσιάς και φυσική λάμψη. 

Τα βήματα που ακολουθείς είναι: 

Mετά την παραλία ή τις βουτιές στην πισίνα

Κρύο ντους: Eίναι απαραίτητο και μάλιστα με νερό δροσερό που θα αναζωογονήσει και ανανεώσει το δέρμα. Επιλέγεις αφρόλουτρο με πλούσια ενυδατικά στοιχεία και το απλώνεις απευθείας στο σώμα χωρίς σφουγγάρι ή λούφα. Κάνεις απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφού βγεις από το ντους ταμπονάρεις με την πετσέτα αφήνοντας το δέρμα νωπό. 

After Sun: Η ενυδάτωση είναι το δεύτερο και σημαντικότερο βήμα. Το απλώνεις στο νωπό δέρμα και το αφήνεις να απορροφηθεί φυσικά. Μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ακόμη κι αν δεν βρίσκεσαι τόσο συχνά στην παραλία ή την πισίνα. 

Κι επειδή έχω ήδη καταλήξει στα 10 αγαπημένα μου θέλω να στα συστήσω. 

Dior Solar The After Sun Balm: Αναζωογονεί το δέρμα σε βάθος χαρίζοντας εκθαμβωτική λάμψη και σατινέ φινίρισμα. Παράλληλα αφήνει ένα τέλειο, εξωτικό άρωμα monoi. Είναι ιδανικό για πρόσωπο και σώμα αναδεικνύοντας μοναδικά το μαύρισμα.

 

Nuxe Sun Refreshing After Sun Lotion: Χαρίζει αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. 

Frezyderm Icy After Sun: Μειώνει τη θερμοκρασία του σώματος τουλάχιστον κατά 1,5oC  μέσα σε μόλις 2 λεπτά. Ένα προϊόν σε μορφή τζελ εμπλουτισμένο με φωσφολιπίδια και φυτικά εκχυλίσματα που ανακουφίζει την επιδερμίδα χαρίζοντάς έντονη αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης. Παράλληλα διαθέτει καινοτομία Dark CPD Block που παρεμποδίζει τον σχηματισμό ελευθέρων ριζών που συνεχίζει για ώρες μετά την έκθεση στον ήλιο ακόμα και στη διάρκεια της νύχτας.

Korres Yoghurt After Sun: Θεωρείται πλέον εμβληματικό προϊόν χάρη στο βρώσιμο γιαούρτι που περιέχει στη σύνθεση του. Το Γιαούρτι είναι μια φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών που αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας ανακουφίζοντας από την αίσθηση καψίματος. Τα εκχυλίσματα Epilobium Angustifolium και Μάραθου που επίσης περιέχει ηρεμούν το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο και το βοηθούν να επανακτήσει την υγιή, ενυδατωμένη όψη του.

Caudalie Vinosun Protect After Sun Repairing Lotion:  Θρέφει, επανορθώνει και ανακουφίζει το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο ενώ παρατείνει και αναδεικνύει το μαύρισμα. Πλούσιο σε εκχύλισμα aloe vera προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς και αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη.

Apivita After Sun: Εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά, δροσίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα αφήνοντας ένα υπέροχο, φρέσκο καλοκαιρινό άρωμα. Αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας χάρη στη θαλάσσια λεβάντα και την αλόη. Ανακουφίζει άμεσα και χαρίζει αίσθηση δροσιάς, χάρη στο εκχύλισμα σύκου και αγγουριού ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση με πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης.

Garnier Ambre Solaire After Sun: Ενυδατώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας απαλότητα και διάρκεια στο μαύρισμα. Η σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με Γλυκερίνη και Βιταμίνη Ε που αυξάνουν την υγρασία χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Balm:  Παρατείνει το μαύρισμα σας έως και ένα μήνα και καταπραϋνει άμεσα την επιδερμίδα που έχει εκτεθεί στον ήλιο. Φτιαγμένο με λάδι φυσικής προέλευσης Μπουρίτι, το Tan Activator Complex της Lancaster εντείνει την παραγωγή μελανίνης για ένα χρυσαφένιο, ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο. 

Nivea Sun After Sun Sensitive: Καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες και προσφέρει άμεση ανακούφιση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο. Στη σύνθεση του περιέχει Aloe Vera και Αντιοξειδωτικά στοιχεία που θρέφουν, ενυδατώνουν και απαλύνουν. 

Heliodor After Sun Lotion: Απαλή λοσιόν με 100% φυσικό χυμό από αγγούρι και υαλουρονικό οξύ. Ανακουφίζει και ενυδατώνει ενώ μειώνει άμεσα το ηλιακό ερύθημα. 

© 2024 tlife.gr