Site icon TLIFE

My Beauty Buys: 10 αντηλιακές κρέμες προσώπου με χρώμα που ξεχωρίζει η beauty editor

H αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας περιποίησης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και αυτό είναι κανόνας. Κι επειδή τα αγαπημένα beauty brands γνωρίζουν όλες μας τις ανάγκες, τα τελευταία χρόνια φρόντισαν να δημιουργήσουν προϊόντα με χρώμα ώστε να αποφεύγουμε τη χρήση φον ντε τεν, ειδικά το καλοκαίρι. 

Παράλληλα όμως, η αντηλιακή κρέμα με χρώμα είναι ιδανική για τις γυναίκες που αγαπούν το no make up makeup look αλλά θέλουν μια διακριτική κάλυψη και ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος. Αν δε, ταυτόχρονα το προστατεύουν και το ενυδατώνουν, τόσο το καλύτερο. Και το συγκεκριμένο προϊόν τα προσφέρει όλα. 

Λίγο πριν επιλέξεις λοιπόν τη νέα σου αντηλιακή με χρώμα που μπορείς να φορέσεις άφοβα στην παραλία, δες στη συνέχεια τις 10 αγαπημένες μου. 

Lancaster Infinite Bronze Tinted Protection SPF 30: Συνδυάζει την προστασία με την πλούσια ενυδάτωση αλλά και τις ιδιότητες ενός ανάλαφρου φον ντε τεν. Λειαίνει ορατά τις ατέλειες χάρη στις υψηλής απόδοσης χρωστικές ουσίες και τα micro-pearls που περιέχει στη σύνθεση της. Η προηγμένη τεχνολογία Full Light Technology προστατεύει τόσο από τις UVB & UVA όσο και από το ορατό φως και τις υπέρυθρες ακτίνες, ενώ το υαλουρονικό οξύ προσφέρει την απαραίτητη υγρασία. Το Tan Activator Complex, με τη σειρά του, ενισχύει το φυσικό μαύρισμα. 

Nivea Sun UV Face BB SPF50+: Μια ενυδατική του σύνθεση με διακριτικό χρώμα που χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα. Είναι κατάλληλη για όλους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για τις λιπαρές. Η σύνθεση της είναι τόσο απαλή που μπορείς να την απλώσεις ακόμη και στο περίγραμμα το ματιών χωρίς να προκαλέσει ερεθισμούς. 

Sisley Tinted Sun Care SPF30:  Προστατεύει την επιδερμίδα από τις επιπτώσεις της φωτογήρανσης χάρη στον ενισχυμένο συνδυασμό φίλτρων UVA και UVB. Παράλληλα δρα κατά των ελεύθερων ριζών συμβάλλοντας στην κυτταρική ανανέωση με τη βοήθεια της Βιταμίνης E και του εκχυλίσματος Edelweiss που περιέχει στη σύνθεση της. Το έλαιο καμέλιας βοηθά στην ενίσχυση της λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού ενώ το Βούτυρο Καριτέ και το Εκχύλισμα Μάνγκο βοηθούν στην ανάκτηση της ελαστικότητας και της υγρασίας.

Frezyderm Sun Screen Color Second Skin SPF50+: Προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία προσφέροντας ταυτόχρονα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο καλύπτοντας δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες. Χάρη στην Second Skin Technology χαρίζει ένα βελούδινο, ματ φινίρισμα στην επιδερμίδα απαλύνοντας την όψη των ρυτίδων.

Lierac Sunissime Protective BB Fluid Gloibal Anti-Aging SPF50+:  Κρέμα ολικής αντιγήρανσης και αντηλιακής προστασίας που τονώνει την επιδερμίδα προσφέροντας υγιή και λαμπερή όψη. Το βιομιμητικό υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ ένα πεπτίδιο ενεργοποίησης του μαυρίσματος βοηθά τα επίπεδα της μελανίνης να αυξάνονται πιο γρήγορα για ένα λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα. 

Carroten CC Αντηλιακή Κρέμα με Χρώμα SPF50: Μια απαλή κρέμα που προσφέρει ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτίνων. Η τεχνολογία Multi Corrector, διορθώνει τον χρωματικό τόνο καλύπτοντας τις ατέλειες. Παράλληλα, προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες που ευθύνεται για τα σημάδια γήρανσης. 

Bioderma Photoderm Nude Touch Mineral SPF50+: Προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία με 100% φυσικά φίλτρα. Χάρη στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Fluidactiv™ και σε συνδυασμό με Capryloyl Glycine, ρυθμίζει την ποσότητα και την ποιότητα του σμήγματος αποτρέποντας την εμφάνιση ατελειών ενώ το σαλικυλικό οξύ που περιέχει λειαίνει την υφή του δέρματος χαρίζοντας λάμψη. 

Korres Yoghurt Αντηλιακή Κρέμα με Χρώμα SPF50: Εμπλουτισμένη με φυσικές χρωστικές ουσίες, προσαρμόζεται άψογα σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και ομοιόμορφη κάλυψη. Βασικό συστατικό της σύνθεση της είναι το Γιαούρτι, μια φυσική πηγή πρωτεϊνών με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Συνδυάζεται με την Πανθενόλη που βοηθά στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού για υγιή όψη.

Radiant Sun Defense Fluid Moisturizing Cream Fluid SPF50 Tinted: Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ βιοτεχνολογικής προέλευσης και εκχύλισμα Polygonum Aviculare που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση. 

Laouta Sun-Lite Pearly Color SPF30: Ένα εξαιρετικά ελαφρύ αντηλιακό προσώπου με καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες. Παρέχει στο πρόσωπο μία ελαφριά κάλυψη και φυσική λάμψη. Περιέχει εκτοΐνη που προστατεύει το δέρμα από την ρύπανση την υπέρυθρη και μπλε ακτινοβολία.  Ectoin που προστατεύει το δέρμα από την ρύπανση την υπέρυθρη και μπλε ακτινοβολία. Σκουαλάνιο γνωστό για τις αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Φραγκόσυκο πλούσιο σε βιταμίνη C, καροτενοειδή και κάλιο που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες προσφέροντας λαμπερό υγειές δέρμα. Αλόη και πανθενόλη, ένα μείγμα αντιφλογιστικής και αναπλαστικής δράσης.

© 2024 tlife.gr