Site icon TLIFE

Primer με SPF: Γιατί οι experts θεωρούν ότι θα το χρειαστείς το φετινό καλοκαίρι και 5 για να επιλέξεις

Τον τελευταίο καιρό στους κύκλους των facialists και των make up artists γίνεται συζήτηση για το primer με SPF στη σύνθεση του. Για το primer γνωρίζεις ήδη πολλά μιας και είναι το προϊόν που βοηθά να μείνει το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες ενώ παράλληλα χαρίζει δροσερή όψη. Σύμφωνα με τους experts άλλωστε όλα κρίνονται στην προετοιμασία. Μετά τη σωστή ενυδάτωση και την εφαρμογή του αντηλιακού έρχεται η σειρά του primer που επιβάλλεται να υπάρχει στο νεσεσέρ σου αν θέλεις να δημιουργείς έναν τέλειο καμβά πριν το μακιγιάζ. 

Και τώρα έρχεται μία εκδοχή, ιδανική για το καλοκαίρι την οποία θα σου συστήσω ευθύς αμέσως: Το primer με SPF που σημαίνει ότι προετοιμάζει το δέρμα για τα προϊόντα μακιγιάζ που ακολουθούν, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και χαρίζει φυσική λάμψη που διαρκεί. 

Art Deco Sun Protection Primer SPF30: Ελαφριά σύνθεση που χαρίζει φυσική όψη ενώ προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και τις βλαβερές συνέπειες της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Σε μορφή κρέμας κρατά το μακιγιάζ αναλλοίωτο όλη την ημέρα. Το νερό χαμομηλιού, η aloe vera και το εκχύλισμα marigold που περιέχει στη σύνθεση του είναι το πρώτο βήμα για μια άψογη εφαρμογή μακιγιάζ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του ή πριν από το φον ντε τεν.

MAC Prep + Prime Face Protect Lotion SPF 50: Εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά στοιχεία ενώ προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες ευρέος φάσματος UVA/UVB. Απορροφάται εύκολα αφήνοντας τέλεια αίσθηση άνεσης. Η σύνθεση του είναι μη λιπαρή και όταν εφαρμόζεται πριν τα προϊόντα μακιγιάζ δημιουργεί ένα soft-focus αποτέλεσμα. 

Bobbi Brown Primer Plus Protection SPF 50: συμβάλλει στην απαλότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει προστασία από τον ήλιο, κάτω από το foundation που φοράτε. 

 

Supergoop! Glowscreen SPF 40 Sunscreen with Hyaluronic Acid + Niacinamide: Ένα ενυδατικό primer συγκράτησης του μέικ απ με SPF 30 ευρέος φάσματος και ιδιότητες ενίσχυση της λάμψης που αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και φωτεινή χαρίζοντάς της λάμψη στη στιγμή.

Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless Primer Broad Spectrum SPF 50:  Ένα ανάλαφρο Primer με SPF 50 για μεταξένια και λεία επιδερμίδα. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει αλλά και προστασία από τους ρύπους. 

© 2024 tlife.gr