Site icon TLIFE

Scarlet Johansson: Η beauty σειρά της αποτελείται από τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης

Πριν από λίγες ημέρες η Scarlet Johansson αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης ακολουθώντας το παράδειγμα των Jennifer Lopez, Rosie Huntington-Whiteley και Victoria Beckham. Ονομάζεται The Outset και έχει ήδη λογαριασμό στο Instagram. Και τώρα έρχεται να μοιραστεί όλες τις λεπτομέρειες στους θαυμαστές της συστήνοντας το brand και τα προϊόντα. 

Η σειρά αποτελείται από προϊόν καθαρισμού, Serum και κρέμες ημέρας, νύχτας και ματιών. Τις πέντε δηλαδή απαραίτητες φόρμουλες για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. 

Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για όλα τα φύλα και ηλικίες, με φυσικά συστατικά και συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον. Ακολουθεί τη minimal φιλοσοφία περιποίησης και αυτός είναι ο λόγος που η σειρά περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα προϊόντα. Η Johansson ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο παρελθόν με την ακμή και τη λιπαρότητα. Με τη σωστή περιποίηση και τις κατάλληλες φόρμουλες κατάφερε να αποκτήσει ένα λαμπερό και καθαρό δέρμα. Αυτός είναι ο λόγος δημιουργία της σειράς της. 

© 2024 tlife.gr