Site icon TLIFE

Serum με υαλουρουνικό οξύ: Γιατί μετά τις διακοπές το δέρμα σου θέλει ένα ενυδατικό boost

Αμέσως μετά τις διακοπές νοιώθεις την επιδερμίδα σου λιγάκι στεγνή και θαμπή. Αυτό σημαίνει ότι έχει μεγάλη ανάγκη ενυδάτωσης ώστε να επανέλθει στα φυσιολογικά του επίπεδα. 

Ένας ορός με υαλουρονικό οξύ λειτουργεί σαν ένα μικρό μαγικό φίλτρο για το δέρμα. Πρόκειται για ένα συστατικό- σούπερ ήρωα που συγκρατεί την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα σου έτσι ώστε να παραμένει ενυδατωμένο και απαλό. 

Γιατί θα το λατρέψεις:

Super ενυδάτωση: Φαντάσου το σαν ένα μικρό ποτήρι νερό για το δέρμα σου, κάθε φορά που το βάζεις!
Αντίο λεπτές γραμμές: Με τη μαγική του δύναμη, βοηθάει το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και φρέσκο.
Φυσική λάμψη: Σου δίνει αυτή την όμορφη, φυσική λάμψη που κάνει το δέρμα σου να δείχνει πάντα χαρούμενο και ξεκούραστο.
Αγκαλιάζει το δέρμα: Η υφή του είναι τόσο ελαφριά και βελούδινη, που το δέρμα σου θα το απορροφήσει σαν να το αγκαλιάζει!

Πώς να το χρησιμοποιήσεις:

Μερικές σταγόνες το πρωί και το βράδυ αρκούν για να χαρίσεις στο δέρμα σου όλη την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται. Είναι τόσο εύκολο και κάνει θαύματα, αφήνοντάς σε να νιώθεις άνεση και λάμψη. 

Caudalie VinoHydra Hyaluronic Serum: Με υαλουρονικό οξύ, που βελτιώνει την ελαστικότητα και ενυδατώνει, βιολογικό αντιοξειδωτικό και φυσικά πρεβιοτικό νερό σταφυλιών, που κατευνάζει την επιδερμίδα και βιολογικό βούτυρο καριτέ που θρέφει, ενυδατώνει και επανορθώνει.

La Roche Posay Hyalu B5 Serum: Αντιγηραντικός ορός που στοχεύει τις ρυτίδες και την απώλεια όγκου και ελαστικότητας στο ευαίσθητο δέρμα.  Βελτιώνει τη διαδικασία επανόρθωσης και αναζωογόνησης και εξασφαλίζει μέγιστη αποτελεσματικότητα με υψηλή ανοχή. 

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum: Eλαφρύς ενυδατικός ορός με 3 ceramides και υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση του που βοηθούν στην προστασία του επιδερμικού φραγμού και στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.

Frezyderm Face Serum Hyaluronic Acid: Ορός ενυδάτωσης και επανόρθωσης με αυξημένη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος 2 τύπων για υψηλή δράση. Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους με οργανικό πυρίτιο και υαλουρονικό οξύ ειδικής τεχνολογίας συνδυάζονται για μέγιστη ενυδατική φροντίδα και αποτέλεσμα ολικής αναδόμησης. Πρόκειται για μια φόρμουλα που ενισχύει την ελαστικότητα, την πυκνότητα και τη τονικότητα του δέρματος, γεμίζοντας τις ρυτίδες εκ των έσω. Παράλληλα προστατεύει το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο από τα ένζυμα αποδόμησής τους και ενισχύει τους φυσικούς αντιοξειδωτικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας.

bioten Hyaluronic Gold Serum: Ορός αναδιαμόρφωσης με τεχνολογία περλών και 90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Ενισχυμένος με Υαλουρονικό Οξύ, εκχύλισμα ρυζιού με επεξεργασία ζύμωσης και Βιταμίνη Β3, ενυδατώνει, ενισχύει την ελαστικότητα και λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.  

 

The Inkey List Hyaluronic Acid Serum: Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος χαρίζοντας υγιή όψη ενώ ταυτόχρονα λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Avene Hyaluron Avtiv B3: Συμπυκνωμένος ορός αναπλήρωσης όγκου. Πρόκειται για μια σύνθεση υψηλής ανοχής με δραστικά συστατικά. Μπορείς να τον εφαρμόσεις ακόμη και στο περίγραμμα των ματιών. Χάρη στην ελαφριά του υφή, απορροφάται αμέσως και χαρίζει σφριγηλότητα και πλούσια ενυδάτωση. 

 

 

© 2024 tlife.gr