Site icon TLIFE

Sheet Mask: Ο “σωτήρας” του δέρματος από την αφυδάτωση που προκαλεί η θάλασσα και ο ήλιος

Ο ήλιος, η θάλασσα και το νερό της πισίνας αφυδατώνουν το δέρμα κι εσύ δεν το θέλεις. Ακολουθείς μεν τη ρουτίνα περιποίησης αλλά θα χρειαστεί ένα boost ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως αμέσως μετά τις διακοπές.

Μερικά μόνο λεπτά αρκούν για να αποκτήσεις ανανεωμένη όψη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, στο νεσεσέρ σου πρέπει πάντα να υπάρχει μια sheet mask ενυδάτωσης και στη συνέχεια θα δεις τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές. 

Dr. Pawpaw Your Gorgeous skin Hydrating and Nourishing Sheet Mask: Μάσκα προσώπου για βαθιά ενυδάτωση. Αφήνει το δέρμα απαλό και ορατά πιο λαμπερό.

Sephora Moisturizing & Glowing Face Mask: Με υαλουρονικό οξύ και φυτικά εκχυλίσματα προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και στοχευμένη ωφέλιμη δράση σε μόλις 10 λεπτά.

 
 
Garnier Skinactive Hydra Bomb Sheet Mask: Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και αλόη προσφέρει στην επιδερμίδα πλούσια ενυδάτωση και έντονη αίσθηση δροσιάς. Μετά από 15 μόλις λεπτά είναι πιο απαλή, λαμπερή και με ξεκούραστη όψη. 
 
 
bioten Creamy Mask Moisturizing: Μάσκα με 100% φυσικό σαφράν στη σύνθεση της και ενισχυμένη με πρεβιοτικά. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και μεταξένιο φινίρισμα. 
 
 
 
Tony Moly I Am Aloe Υφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης: Ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει εντατική θρέψη. Αναζωογονεί και ομορφαίνει συνολικά την εμφάνιση του δέρματος.
 
Κεντρική photo: iStock
 
 
 
© 2024 tlife.gr