Ανάδειξε τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σου με fillers υαλουρονικού οξέος

Θέλεις να αποκτήσεις πιο λεία και πιο νεανική επιδερμίδα, χωρίς επεμβατικές θεραπείες; Αν ναι, τα fillers θα μπορούσαν να είναι η επιλογή σου! Τα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ μπορεί να ανορθώσουν και να ενισχύσουν τον όγκο του προσώπου, αλλά και να σβήσουν γραμμές και ρυτίδες, προσφέροντας άμεσα, φυσικά αποτελέσματα που διαρκούν.

Όπως μας εξηγεί η ιατρός, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, των Κέντρων Αισθητικής Δερματολογίας Vivify, Παναγιώτα Πάκου: «Το υαλουρονικό οξύ (HA) είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας, της ελαστικότητας και της σφριγηλότητάς του. Στα Vivify ακολουθούμε μία ολιστική προσέγγιση αναδόμησης του προσώπου με τα πιο αξιόπιστα υλικά, όπως τα υψηλής ποιότητας fillers υαλουρονικού οξέος JUVÉDERM®, τα οποία φέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις».

Δρ. Παναγιώτα Πάκου, MD, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής του προσώπου χρησιμοποιούμε και το αντίστοιχο filler που θα προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όταν θέλουμε να προσθέσουμε ή να αναπληρώσουμε τον χαμένο όγκο σε διαφορετικές περιοχές του προσώπου, όπως στα ζυγωματικά, επιλέγουμε το Juvéderm® VOLUMA. Μπορούμε να γεμίσουμε τα ανατομικά κενά της περιοχής και παράλληλα προσφέρουμε στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση.

Για να σμιλεύσουμε το περίγραμμα της γνάθου και το πηγούνι, το Juvéderm® VOLUX αποτελεί μία μη χειρουργική, εναλλακτική λύση. Αποκαθιστά το σχήμα της γνάθου, χαρίζοντας αρμονική συμμετρία στο κάτω μέρος του προσώπου αλλά και πιο νεανική όψη. Με το Juvéderm® VOLUX επαναφέρουμε ή δημιουργούμε το περίγραμμα του προσώπου και γυρίζουμε τον χρόνο πίσω χωρίς να αλλοιώνουμε τα χαρακτηριστικά του.

Τα χείλη υποκύπτουν και αυτά στην φθορά του χρόνου και γίνονται πιο λεπτά και άτονα. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ αποτελεί ιδανική επιλογή για την αναπλήρωση του όγκου των χειλιών αλλά και για την ανάδειξη του φυσικού σχήματός τους. Συνήθως επεμβαίνουμε προκειμένου να γίνουν πιο σαρκώδη επαναφέροντας τον όγκο τους ή για να τονίσουμε το περίγραμμα και να δώσουμε σχήμα, πάντα με φυσικό αποτέλεσμα, εναρμονισμένο με τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.

Οι θεραπείες με fillers JUVÉDERM®, μπορούν να προσφέρουν το ιδανικό look αναδεικνύοντας την εμφάνισή σου, με ασφάλεια και αποτελέσματα που διαρκούν έως και 24 μήνες.

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Aesthetics, τμήμα της AbbVie.

Για τα κέντρα Aισθητικής Δερματολογίας και Aντιγήρανσης Vivify
Δρ. Παναγιώτα Πάκου, MD
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
vivify.gr
IG: Vivify The Beauty Lab | FB: Vivify

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164