Site icon TLIFE

Αντηλιακό λάδι: Το προϊόν που προσφέρει προστασία, ενυδάτωση, λάμψη και το τέλειο φυσικό μαύρισμα

Ακόμη κι αν οι διακοπές αργούν, έχεις ήδη αποκτήσει το πρώτο σου αντηλιακό σώματος. Το πιθανότερο, σε μορφή κρέμας που σε προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σου. Υπάρχει όμως και το αντηλιακό λάδι, που σου θυμίζει την εφηβεία και το κρατάς φυλακτό. Το επιλέγεις προσεκτικά λίγο πριν φύγεις μιας και είναι εκείνο που ενισχύει το μαύρισμα και χαρίζει την μοναδική λάμψη που θέλεις να έχεις στην παραλία. Και έχει ένα άρωμα… 

Δημιουργεί αναμνήσεις, “γράφει” τέλεια στις selfies και χαρίζει εκείνη τη σέξι όψη που αναζητάς. 

Κι αν μέχρι πριν από μερικά χρόνια, το αντηλιακό λάδι ήταν απαγορευτικό μιας και ο δείκτης προστασίας που είχε ήταν ιδιαίτερα χαμηλός, τώρα πια δεν υπάρχει λόγος να το αποφεύγεις μιας και τα αγαπημένα beauty brands δημιούργησαν έλαια με υψηλό SPF που σου επιτρέπει να κάνεις ηλιοθεραπεία άφοβα χωρίς να ξεχνάς όμως ότι το ανανεώνεις συχνά και ειδικά αμέσως μετά τη βουτιά και αφού προηγουμένως έχεις σκουπίσει σχολαστικά το σώμα σου.

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το φετινό σου αντηλιακό λάδι, στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα μου. 

Lancaster Sun Beauty Fst Tan Optimizer Satin Dry Oil SPF50: Αυτή η σύνθεση ξηρού λαδιού αφήνει την επιδερμίδα απαλή αυξάνοντας την ένταση του μαυρίσματος. Παράλληλα προσφέρει ευρέος φάσματος προστασία από την ηλιακή έκθεση χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Full Light ενώ το σύμπλεγμα Tan Activator βοηθάει την επιδερμίδα σας να μαυρίσει πιο γρήγορα.  

Vichy Capital Soleil Cell Protect Invisible Oil SPF50+: Παρέχει προστασία σε κυτταρικό επίπεδο ενώ η μεταξένια του υφή απορροφάται άμεσα στην επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα, και τις άκρες των μαλλιών. Στη σύνθεση του περιέχει σκουαλάνιο για ενισχυμένη ενυδάτωση, και Βιταμίνη Ε για λείανση της επιδερμίδας, πρόληψη της οξείδωσης, και προστασία του επιδερμικού φραγμού.

 

Dior The Protective Oil SPF 15: Αναδεικνύει τη φυσική λάμψη του δέρματος αλλά και το μαύρισμα. Αμέσως μετά την εφαρμογή, το δέρμα είναι ενυδατωμένο και διακριτικά αρωματισμένο. Είναι ιδανικό τόσο για το σώμα όσο και το πρόσωπο. 

Nivea Sun Protect & Bronze Oil Spray SPF 30: Λάδι που προσφέρει διπλή προστασία και τέλειο φυσικό μαύρισμα. Είναι ανθεκτικό στο νερό ενώ το εκχύλισμα προ-μελανίνης που περιέχει στη σύνθεση του διεγείρει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας. 

Sol De Janeiro Rio Radiance Oil SPF 50: Χαρίζει λάμψη και θρέψη στο δέρμα χωρίς αίσθηση λιπαρότητας. Με εκχύλισμα σπόρων pongamia και εξωτικά έλαια patauá και mica αφήνει ένα ευχάριστο, διακριτικό άρωμα. 

 

 

© 2024 tlife.gr