Απεχθάνεσαι τις γυαλάδες στο δέρμα: Δες πως θα αποκτήσεις satin φινίρισμα αυτό το καλοκαίρι 

Ξεκινώ με μια μικρή beauty εξομολόγηση: Έχω να χρησιμοποιήσω πούδρα εδώ και χρόνια. Αν και για δεκαετίες δεν έλειπε ποτέ από το νεσεσέρ μου, στη συνέχεια αποφάσισα ότι το απόλυτα ματ φινίρισμα δεν με κολακεύει σε αντίθεση με το λαμπερό και με υγιή όψη. Και όλα αυτά μέχρι πριν από λίγο καιρό που κοιτώντας στον καθρέφτη συνειδητοποίησα  ότι η λάμψη είναι γυαλάδα και ίχνος λιπαρότητας. 

Αναρωτιέσαι αν ανησύχησα: Καθόλου θα σου απαντήσω, μιας και γνωρίζω πως θα την απομακρύνω καθώς και τα 5 προϊόντα που θα με βοηθήσουν να έχω πραγματικά τη λάμψη που δείχνει ότι πηγάζει από μέσα μου. 

Laura Mercier Pure Canvas Blurring Primer

 

Ξεκινώ με το primer για ματ φινίρισμα που είναι κατάλληλο τόσο για κανονικές όσο και λιπαρές επιδερμίδες. Το απλώνεις μόνο του ή πριν το φον ντε τεν. Οι πόροι είναι αόρατοι, κοκκινίλες και ερεθισμοί καλύπτονται και το δέρμα έχει μια δροσερή όψη για το υπόλοιπο της ημέρας. 

Capture Totale Super Potent Serum Foundation Correcting Age-Defying Serum Foundation – SPF 20 PA++

Foundation και serum μαζί. Μια καινοτομία που χαρίζει ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος και ταυτόχρονα ενυδατώνει σε βάθος. Η βελούδινη και φωτεινή υφή του σε μορφή ορού αφήνει άμεσα το δέρμα λείο, φωτεινό κι ελαστικό.  Εμπλουτισμένο με longoza, ένα λουλούδι από τους κήπους Dior, το οποίο είναι γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες,  βελτιώνει ορατά τη σφριγηλότητα του προσώπου και την εμφάνιση των ρυτίδων.

Makeup by Mario Soft Sculpt Transforming Skin Enhancer

Bronzer σε μορφή balm. Απαλό, εύκολο στην εφαρμογή που χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, παράλληλα θρέφει την επιδερμίδα, μεταμορφώνοντας την όψη του προσώπου σας. Το multi-use Enhancer είναι ταυτόχρονα ένα balm σε στερεή μορφή, ένα προϊόν χρώματος και ένα κρεμώδες bronzer.

Sisley Phyto-Blush Twist

Blush Stick: Τα τονισμένα, με φυσικό τρόπο, ζυγωματικά είναι το ζητούμενο και ένα ενυδατικό μεν αλλά χωρίς shimmer στη σύνθεση του και σατινέ φινίρισμα, είναι ιδανικό. Γίνεται ένα με το δέρμα, παραμένει στη θέση του για ώρες και δεν δημιουργεί έξτρα λιπαρότητα. 

MAC Blot Powder/ Pressed

Setting Powder σε μορφή κόμπακτ: Είναι το απόλυτο μυστικό για ματ αποτέλεσμα. Εξαφανίζει μεν τις γυαλάδες αλλά όχι τη φυσική λάμψη. Ταμπονάρεις απαλά στα σημεία που χρειάζεται και είσαι έτοιμη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164