Έλαιο καθαρισμού προσώπου: Το προϊόν που θα αλλάξει την καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης

O καθαρισμός είναι τεράστιο κεφάλαιο της καθημερινής ρουτίνας. Κι αν πειραματίζεσαι με τα προϊόντα και τις υφές σου έχω την τέλεια πρόταση. Έλαιο καθαρισμού και σου εγγυώμαι ότι όταν το δοκιμάσεις δεν πρόκειται να το αλλάξεις ποτέ. Πρόκειται για τη φόρμουλα που “λιώνει” ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα ενώ δεν μένει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο. Παράλληλα χαρίζει απαλότητα και φυσική λάμψη. 

Αν αμέσως μετά τον καθαρισμό με το σύνηθες προϊόν και πάνω στην πετσέτα που χρησιμοποιείς βλέπεις υπολείμματα μακιγιάζ αυτό είναι το πρώτο δείγμα: Επιβάλλεται να δοκιμάσεις ένα έλαιο. Προσοχή όμως: Όχι μόνο του αλλά συνδυαστικά μιας και είναι κατάλληλο για τον γνωστό και αγαπημένο διπλό καθαρισμό. Το πρώτο βήμα ανήκει στο έλαιο και ακολουθεί ένα προϊόν σε μορφή τζελ ή αφρού. 

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά καθαριστικά δεν αφαιρούν τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας. Παράλληλά όμως απομακρύνουν τα υπολείμματα όχι μόνο του μακιγιάζ αλλά ρύπων και προϊόντων περιποίησης ακόμη και το αντηλιακό. Τα εφαρμόζεις πάντα σε στεγνό δέρμα κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το ενεργοποιείς με μια μια σταγόνα νερού και τέλος ξεπλένεις και ταμπονάρεις το πρόσωπο με μια καθαρή πετσέτα. Κι αν πιστεύεις ότι δεν είναι κατάλληλα για λιπαρές επιδερμίδες οι δερματολόγοι διαφωνούν. Αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις πρόβλημα ακμής χρησιμοποιείς έλαιο προσώπου με μη φαγεσωρογόνο. Τα έλαια jojoba, argan σταφυλιού, τριαντάφυλλου και ηλιέλαιου, καθώς και σκουαλάνιο είναι ότι καλύτερο μιας και δεν φράζουν τους πόρους.

Στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα μου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις άμεσα εκείνο που σου ταιριάζει. 

On The Wild Side Cleansing Oil – Organic and 100% natural ingredients: Μια βιολογική σύνθεση περιποίηση δέρματος, 100% φυσική με σεβασμό στο δέρμα και τον πλανήτη. Βασισμένη σε δραστικά συστατικά από άγρια φυτά αφαιρεί το μακιγιάζ, καθώς και μάσκαρα ή ρύπους. 

Erborian Centella Cleansing Oil – Makeup removing oil with soothing Centella Asiatica: Χάρη στη σύνθεσή του που περιέχει το κορυφαίο συστατικό Ασιατική Σεντέλα και είναι πλούσια σε θρεπτικά φυτικά έλαια, το Centella Cleansing Oil υπόσχεται καταπραϋμένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα με ευχάριστη αίσθηση. Κατά την επαφή με το νερό, η ανάλαφρη σύνθεσή του μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα για γρήγορο ντεμακιγιάζ και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. 

Kiehl’s Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil: Καθαριστικό προσώπου με λεπτόρρευστη σύνθεση που απομακρύνει μέχρι και το πιο επίμονο μακιγιάζ.

Caudalie Vinoclean Make-up Removing Cleansing Oil: Ένα μίγμα από φυτικά θρεπτικά έλαια 100% φυσικής προέλευσης όπως αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο, σταφυλέλαιο και ηλιέλαιο. Η vegan σύνθεση του αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη. Θρέφει, καθαρίζει και απαλλάσσει την επιδερμίδα από όλους τους ρύπους ενώ ταυτόχρονα χαρίζει τέλειες βλεφαρίδες χάρη στο καστορέλαιο. 

Uriage Xemose Cleansing Oil: Κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες. Προστατεύει και καταπραΰνει την αίσθηση κνησμού και θρέφει το δέρμα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε Γλυκερίνη που σχηματίζει ένα μη λιπαρό προστατευτικό φιλμ που θωρακίζει το δέρμα ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.  Το Βούτυρο Καριτέ που επίσης περιέχει, καταπραΰνει και ανακουφίζει από την αίσθηση κνησμού, τραβήγματος και δυσφορίας.

Κεντρική photo: iStock

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164