Η νέα σου κρέμα ημέρας προσφέρει προστασία, ανόρθωση περιγράμματος και τέλειο ομοιόμορφο τόνο

Χρειάστηκαν αιώνες για να τελειοποιήσει η φύση τη συμμετρία. Η KORRES την αποκωδικοποίησε μετά από χρόνια ερευνών και δημιούργησε την ανανεωμένη συλλογή Μαύρη Πεύκη που «βιομιμείται» την αρχική συμμετρία του προσώπου και την επαναφέρει από τις πρώτες 14 ημέρες. Ταυτόχρονα προσφέρει ορατή ανόρθωση περιγράμματος, βελτίωση v-shape και υφής δέρματος αλλά και λείανση των λεπτών γραμμών.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KORRES (@korres.athens)

Και τώρα η σειρά αποκτά ένα προϊόν που θα λατρέψεις από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Πρόκειται για την ολοκαίνουρια Μαύρη Πεύκη Κρέμα Ημέρας SPF20 με χρώμα. Η ανάλαφρη και  silicone-free  υφή της βοηθά ώστε να γίνεται ένα με το δέρμα αφήνοντας  διακριτικό χρώμα και πιο φωτεινή όψη. Η σύνθεση της στηρίζεται στην καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ -complex anti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει στην προγερίνη που είναι επιταχυντής γήρανσης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KORRES (@korres.athens)

Παράλληλα περιέχει ένα δραστικό συστατικό θαλάσσιας βιοτεχνολογίας που προέρχεται από τα βάθη παγωμένων ωκεανών το οποίο συνδυάζεται με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, Ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο και το εκχύλισμα spilanthes acmella. Η επιδερμίδα αποκτά μοναδική, φυσική λάμψη με ομοιόμορφο τόνο ενώ η σύσφιξη είναι άμεσα όπως και η αίσθησηlifting.

Η συλλογή Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ αριθμεί πλέον τρεις κρέμες ημέρας που λειτουργούν σε πλήρη συνέργεια με το ανανεωμένο serum προσώπου, το star εξειδικευμένο serum με ρόλερ για λαιμό, σαγόνι και ζυγωματικά, την ενισχυμένη κρέμα νύχτας, αλλά και το δημοφιλές super serum ματιών.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164